Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 december 2017

Nog meer hondenpakjes: Met deze trui van de Lidl is jouw viervoeter kerstproof

Als het voor ons zomer is, dan is het voor onze hond ook zomer. Als het voor ons winter is, dan is het voor onze hond ook winter. En, natuurlijk, als het voor ons kerst is, dan is het voor onze hond ook kerst. Daarom komt de Lidl met deze speciale hondentrui die jouw viervoeter helemaal klaarmaakt voor deze koude en feestelijke maand.

Je hond hoeft deze winter absoluut geen kou te lijden. Eerder kon je namelijk al lezen dat je bij de Aldi super schattig en matchende hondentruien kunt scoren. En de Lidl blijft niet achter.

Hondentrui bij de Lidl

Als de Aldi iets heeft, dan kun je het bijna ook altijd bij de Lidl kopen. En andersom. Dat geldt ook onder meer voor een gezellig kledingstuk voor je hond. Want jouw viervoeter kan vast ook wel wat warmte gebruiken deze maand. Bij de Lidl kun je daarom een rode hondentrui scoren met een kerstig patroontje. Bovendien komt de winkel ook met een zwarte variant die geschikt is voor als het regent. Want ja, we wonen wel in Nederland.

En met het winterse weer van deze week kun je je hond maar niet snel genoeg in een warme trui hijsen. Voor iets meer dan 5 euro is je hond het gelukkigste beestje van de hele wereld. Ja toch?

Er zijn ook matchende pyjama’s voor jou en je hond: Er zijn matchende pyjama’s voor jou en je hond die je nooit meer uit wil doen

Reageer op artikel:
Nog meer hondenpakjes: Met deze trui van de Lidl is jouw viervoeter kerstproof
Sluiten