Beautyhack – een honingmasker is goed voor zóveel meer dan je denkt

Heb jij ook last van een ietwat droge huid na zoveel uren in de zon te hebben gelegen? En heb jij het idee dat geen enkele crème helpt om jouw huid weer lekker te voeden en te hydrateren? Stop verder met zoeken want een honingmasker is dé oplossing voor een droge en schrale huid.

Honing heeft namelijk een antibacteriële en desinfecterende werking. Hierdoor worden onzuiverheden en vuil verwijderd. Daarnaast voelt je huid na gebruik ook megazacht aan door de voedende werking. Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rij gezet.

Honingmasker: de werking van honing

Wist je ook dat honing een positieve werking op de rest van je lichaam kan hebben? Natuurlijk niet door die hele honingpot over je hele lichaam te smeren, maar door een beetje honing in bad te doen. Je zult merken dat de honing snel oplost in het water en dat je huid daarna heerlijk zacht aanvoelt.

Een honingmasker werkt ontzettend hydraterd. Honing zorgt ervoor dat de huid gezond blijft en je gezicht gaat stralen. En weet je wat het leuke is van een honingmasker? Het is geschikt voor ieder huidtype. Wij horen een girls night aankomen…

Vijf honingmaskers op een rij

Omdat wij nogal enthousiast werden over de werking van een honingmasker hebben wij vijf heerlijke honingmaskers voor je op een rij gezet:

1. De Tuinen Honing Masker, €8,99

Dit heerlijke, biologische masker verwent en voedt de huid. Het heeft een vitaliserende en verzachtende werking dankzij de toegevoegde royal jelly (koninginnegelei). Klinkt top toch?

2. Dr. van der Hoog Peel-Off honingmasker, €2,36

Dit masker bevat al het goede van honing. Je huid wordt diepgaand gereinigd waarbij dode huidcellen verwijdert worden en de huidonzuiverheden verminderd. Direct na na het verwijderen van dit heerlijke masker is je huid weer helemaal schoon.

honingmaskker

3. Motagne Jeunesse Manuka Rescue haarmasker, €1,89

Dit is een heerlijk honingmasker om te gebruiken om je haar weer heerlijk te laten stralen en het intens te voeden. Dit masker bevat twee top ingrediënten: honing en olie. Hoe voedzaam wil je het hebben?

honingmasker

4. NIVEA ESSENTIALS voedend honingmasker, €2,29

Dit honingmasker bevat honingextract en amandelolie (een perfecte combinatie als je het ons vraagt). De crème voedt intensief waardoor je nooit meer zonder wil ;-).

honingmasker

5. NIVEA Hello Intensieve Verzorging Voedend Gezichtsmasker, €2,39

De naam zegt het al, dit is een heerlijk intensief verzorgend en voedend masker. De rijke formule met Honing extract en Amandelolie verzorgt en kalmeert de droge en gevoelige huid.

honingmasker


Lees ook: Wil je een stralende huid net zoals celebrities? Deze bijzondere honing is het geheim

Reageer op artikel:
Beautyhack – een honingmasker is goed voor zóveel meer dan je denkt
Sluiten