Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 7 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Met deze heerlijke hoodie blanket kom jij niet meer van de bank af deze winter

In de winter is er niets zo lekker als onder een warme deken op de bank een film te kijken. Vooral na een lange dag werken kunnen we hier ontzettend van genieten. Wij hebben nu de hoodie gevonden die perfect is voor deze avonden, namelijk een hoodie die hetzelfde effect heeft als een deken.

Er is geen ontkomen meer aan de winter, dus plan daarom maar even een lekker avondje voor jezelf in. Wij weten zeker dat het met een leuke film en de hoodie uit dit artikel helemaal goed gaat komen.

Blanket hoodie

Het liefst rol jij je helemaal op in een deken om het warm te krijgen. Maar met de Blanket Hoodie is dit niet meer nodig. Het is namelijk niet alleen een hoodie, maar tegelijkertijd ook een deken. Geloof ons, in deze trui wil je leven deze winter.

Jouw avondjes thuis worden nooit meer hetzelfde met deze trui. De hoodie is warm, zacht én je past er helemaal in. Je hebt zelfs je partner niet meer nodig om te knuffelen, want deze deken geeft je altijd het gevoel alsof iemand je knuffelt.

De Hoodie Blanket is gemaakt van Sherpa-fleece en heeft enorme zakken waar jij jouw telefoon, maar ook je snacks in kunt verstoppen. Het enige wat jij wil deze winter is deze trui aan trekken, capuchon op en neerploffen op de bank. Kijk maar hoe ontzettend lekker en comfortabel deze trui eruitziet:

hoodie blanket deken
TheCosey

Verkrijgbaarheid

De Blanket Hoodie is verkrijgbaar in vijf kleuren en past iedereen. Dus wil jij jouw avondjes naar een hoger niveau brengen? Dan haal je ’em hier voor €36.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Met deze heerlijke hoodie blanket kom jij niet meer van de bank af deze winter
Sluiten