Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 mrt 2017

Deze hoodie heeft een opblaasbaar kussen in de capuchon waardoor je overal een dutje kunt doen

Héél even je ogen dicht doen tijdens een college, een ellenlange vergadering of gewoon in de trein, dat zou je eigenlijk best willen. En het fijne, dat wordt nu een stuk gemakkelijker. Want er bestaat een hoodie die ook een kussen is. Zo kun jij dutjes doen waar en wanneer je maar wil. Zonder dat iemand het doorheeft.

Soms wil je gewoon even wat slaap inhalen, terwijl je geen bed in de buurt hebt. Maar als dat toevallig in de trein is, in het vliegtuig, of op een plek waar een dutje doen gewoon een beetje raar is, dan is dat natuurlijk niet echt handig.

Tot nu toe dan. Want dit is precies de reden dat de hoodie met een opblaasbaar kussen bestaat. Deze trui zorgt er namelijk voor dat je werkelijk overal kunt slapen.

Opblaasbare hoodie

Oké, de trui is ontworpen voor reizigers, maar wie zegt dat je ‘m niet kunt aantrekken als je weet dat je een saai college te wachten staat? Toch?

In de capuchon van de hoodie zit een opblaasbaar kussentje. Als je ‘m niet opblaast, zie je er niks van. En als je er een paar keer in blaast, kun je heerlijk naar dromenland vertrekken.

Dit wil je ook hebben: Awesome! Deze koffer kan zelf rijden zodat jij nooit meer hoeft te sjouwen

Reageer op artikel:
Deze hoodie heeft een opblaasbaar kussen in de capuchon waardoor je overal een dutje kunt doen
Sluiten