Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 december 2017

Oh my: Er komt een Hooters met heerlijke mannen die serveren

Hooters is in Amerika een ongelooflijk succes. Vooral mannen worden er blij van, want de serveersters zijn stuk voor stuk knappe vrouwen die schaars gekleed zijn. Maar nu is het tijd voor de vrouwen. Er komt nu namelijk een Hooters met alleen maar heerlijke mannen.

Hooters met lekkere mannen en kippetjes

Als jij ook gek bent op chicken wings én op lekkere mannen, dan ben je bij deze Hooters voortaan aan het juiste adres. Want terwijl jij in dit restaurant jouw kippetjes oppeuzelt heb je een fantastisch uitzicht. Het wemelt er namelijk van de knappe mannen. Oh yes.

Op dit moment bestaat het restaurant Hooters alleen maar uit knappe serveersters die in hotpants en een strak shirtje eten rondbrengen aan, toch wel vaak, mannen. Maar het restaurant maakte bekend dat het nu tijd is voor de vrouwen, met een Hooters waar heerlijke mannen serveren.

Op naar Amerika

Het restaurant gaat ‘Hoots’ heten en opent in de buurt van Chicago, in februari. Mocht je in de buurt zijn, ga dan zeker even langs. Bestel genoeg eten, zodat je lekker lang kunt genieten van het mannelijk schoon om je heen.

LEES OOK: Huh? Het blijkt dat we mannen aantrekkelijker vinden als ze knoflook hebben gehad

Reageer op artikel:
Oh my: Er komt een Hooters met heerlijke mannen die serveren
Sluiten