Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 27 feb 2019

Oelala! Dit is wat mannen zo sexy aan je vinden op basis van je sterrenbeeld

Het zal je verbazen hoeveel je sterrenbeeld over je persoonlijkheid zegt. Maar echt, als je je erin verdiept komt je er ongetwijfeld achter dat je veel karaktertrekken aan je sterrenbeeld te danken hebt. Eén voordeel daarvan is dat we weten waarom mannen jou zo sexy vinden. Oelala.

We schreven laatst al welke man de beste match is voor jou op basis van je sterrenbeeld. Daar doen we nog een schepje bovenop want dit is de reden waarom mannen jou zo super sexy vinden.

Vissen

Jij geeft jezelf echt niet altijd prijs. Je bent van alle sterrenbeelden het meest hard to get en dat vindt een man super opwindend. Hou dit spelletje vooral lekker lang vol want hij krijgt er nooit genoeg van.

Ram

Rammen zijn ontzettend dominant in bed. Jij weet precies wat je wil en daar houdt je lover wel van. Daarnaast is je libido echt torenhoog en daar mag zelfs hij jaloers op zijn.

Stier

Je bent super zelfverzekerd en dat valt bij jouw crush enorm in de smaak. Jij kleedt je graag heel vrouwelijk om je lichaam te benadrukken. Je soon to be vriendje wil echt nooit meer wat anders.

Tweelingen

Jij bent echt een flirt en daarmee heb jij hém zo in de pocket. Je vindt het heerlijk om te jagen en een man vindt het ook wel eens fijn om door een vrouw benadert te worden in plaats van andersom.

Kreeft

Kreeften zijn niet alleen romantisch, ze zijn ook super sensueel en daar maak jij hem gek mee. Je hoeft er niet eens zoveel moeite voor te doen en omdat het zo makkelijk lijkt wat je doet is hij niet van je af te slaan.

Leeuw

Vrouwen met het sterrenbeeld leeuw hebben een heel sterke persoonlijkheid en laten echt niet over zich heen lopen. Dat is niet voor iedereen de perfecte match maar wél voor jouw lover.

Maagd

Maagden zijn echte gevers en eerlijk welke partner zou daar nou over klagen? Zijn hoofd slaat er in ieder geval van op hol want hij vindt jou sexy as ever.

Weegschaal

Jij bent heel erg zorgzaam en dat vindt jouw vriendje super sexy. Je bent een onafhankelijke vrouw en stiekem is dat waar hij altijd van heeft gedroomd.

Schorpioen

Schorpioenen zijn super intelligent en dat vindt jouw vriend super sexy. Hij kan met jou over alles praten

Boogschutter

Boogschutters zijn hele vurige en gepassioneerde vrouwen. Als jij iets in je hoofd hebt gaat je dat lukken ook. Jij kan je niet voorstellen dat iemand geen ambitie of visie heeft en mannen vinden dat héél aantrekkelijk.

Steenbok

Voor veel mensen geldt dat ze humor in een relatie erg belangrijk vinden. Een man hoeft zich daar bij jou écht geen zorgen over te maken want jij bent hi-la-risch en dat vindt hij vet sexy.

Waterman

Jij hebt iets mysterieus in je karakter waar hij helemaal weg van is. Je hebt een onweerstaanbare aantrekkingskracht op hem en hij kan niet eens zo goed uitleggen waarom.

Oeeeeh. En dit is dus je favoriete standje.

Volgens je sterrenbeeld is dit jouw favoriete standje in bed

Reageer op artikel:
Oelala! Dit is wat mannen zo sexy aan je vinden op basis van je sterrenbeeld
Sluiten