Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 18 dec 2018

Dít is hoe jouw kerstfeest wordt volgens je horoscoop

Heb jij alles voor het kerstfeest al geregeld, of wacht jij met inkopen doen tot het allerlaatste moment? Dat verschilt natuurlijk enorm per persoon, maar op basis van je horoscoop weet je nu al hoe jouw kerstfeest gaat zijn. En dat wil jij natuurlijk wel weten.

Boogschutter

Jij hebt altijd ontzettend veel zin in kerst en loopt nu al neuriënd over straat (kerstliedjes natuurlijk). Je vindt het prettig om in je vertrouwde omgeving te zijn en wilt het kerstfeest sowieso met je familie vieren. Bij wie of waar maakt je niet zo veel uit want je bent daar erg makkelijk in.

Je vind het fijn om lekker bij te kletsen met je familie. Dit jaar gaat alles precies volgens plan, of nou ja plan… jij hebt nooit echt en plan en dankzij die vrijheid kan er ook niks misgaan.

Steenbok

Jouw kerstfeest wordt echt fantastisch. Jij bent de leukste in huis en hebt ongetwijfeld al wat hilarische grappen achter de hand voor tijdens het diner. Jij en je familie blijven dit jaar úren natafelen en pakken flink uit met de kaasplank. Genieten!

Waterman

Jij vindt het belangrijk om tijdens het kerstfeest stil te staan bij mensen die het minder goed hebben. Voorgaande jaren stond jij altijd uren bij het Glazen Huis en ook dit jaar heb jij al bedacht welke mensen jij een hart onder de riem wilt steken. Het feit dat je zo aan de medemens denkt belooft dat het ook voor jou een prachtige kerst gaat worden.

Vissen

Jij kunt je niet voorstellen dat je kerst zou vieren zonder je dierbaren. Je vindt het fijn om iedereen weer te zien en kunt úren luisteren naar je oma die met plezier over vroeger vertelt. Een zoetsappige kerst is hoe dan ook wel voor jou weggelegd en wij zijn stiekem best wel jaloers.

Ram

Uren stilzitten tijdens het kerstdiner is niet voor jou weggelegd. Helemaal niet erg, want dat is ook niet het plan dit jaar. Jij hebt het heft in eigen handen genomen en bent organisator van je eigen kerstdiner. Dan weet je in ieder geval zeker dat alles op jouw manier gaat. Slim.

Stier

Ho ho ho, er gaat iets mis met het hoofdgerecht op Eerste Kerstdag. Gelukkig ben jij ontzettend geduldig en volhardend dus we weten wel zeker dat dat goed gaat komen. Check voor de zekerheid wel even of je iets achter de hand hebt. Verder gaat jouw kerst fantastisch zijn, geniet van die fijne dagen samen met jouw familie.

Tweelingen

Tradities laat jij liever varen en dat is precies wat er dit jaar gaat gebeuren. Nadat je langs je ouders bent gegaan heb je met je besties nog een fantastisch leuk feestje op de planning staan. Wie weet ga jij daar wel de prins op het witte paard tegenkomen *knipoog*.

Kreeft

Jij kan het je niet voorstellen dat je kerst zou moeten vieren zonder je familie. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dit jaar ben jij een paar dagen lang samen met je familie en daar word je helemaal happy van. Alle cadeautjes staan al onder de kerstboom want jij laat niks aan het toeval over. We weten in ieder geval wel zeker dat jij tijdens de kerstdagen ook wordt verwend.

Leeuw

Nu je de tafelsetting al hebt geregeld weet je zeker dat het kerstfeest top zal verlopen. Maak je geen zorgen, dat komt helemaal goed. Onder de boom ligt een enorme verrassing op je te wachten waar je ontzettend blij van gaat worden. Dat verdien jij want je denkt zelf ook altijd aan anderen.

Maagd

Als jij de touwtjes in eigen handen neemt ga je een fantastisch kerstfeest beleven. Je hoeft niet te bescheiden te zijn en wij raden je aan om gewoon te genieten van wat er komen gaat. Laat alle onoplosbare problemen (zoals de kip die is aangebrand) even lekker voor wat het is. Het is namelijk Kerstmis dus je kunt gewoon genieten.

Weegschaal

Kerstmis zie jij als een chique aangelegenheid. Je houdt van tradities en je zorgt ervoor dat ook dit jaar alles exact volgens plan verloopt. Deze kerst kruip jij na het kerstdiner lekker dicht tegen je lover aan en kijken jullie samen nog naar een romantische kerstfilm. Smelt. Exact de kerst waar je op hoopte.

Schorpioen

Jij bent vastberaden voor het eerst zelf het kerstdiner te bereiden. Normaal gesproken vier jij kerst bij je ouders thuis maar dit jaar heb je ze voor het eerst bij jou thuis uitgenodigd. Je staat op Eerste Kerstdag met veel passie in de keuken en het gaat je hoe dan ook lukken om die mousse au chocolat perfect te krijgen. Smullen.

Reageer op artikel:
Dít is hoe jouw kerstfeest wordt volgens je horoscoop
Sluiten