Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 27 jan 2019

Oelala! Volgens jouw sterrenbeeld wordt het een topjaar in de liefde

Nieuwe ronde, nieuwe kansen zou je zeggen. Wie weet wordt 2019 voor jou wel hét jaar waarin je de ware ontmoet, of stap jij zelfs in het huwelijksbootje (say what?!). Hoe dan ook kunnen we alvast verklappen dat aankomend jaar hét jaar van de liefde is en daar ga jij volop van profiteren.

Waterman

Jij staat open voor de liefde al kun je mannen soms wel afschrikken met je extraverte persoonlijkheid. Ook kun je soms overkomen alsof je niet geïnteresseerd bent in iemand dus dat is iets waar je aan mag werken. Natuurlijk heeft dat te maken met het feit dat jouw lover wel echt heel speciaal moet zijn. Je zou nooit met de eerste de beste het huwelijksbootje instappen. Liefde komt dit jaar uit een onverwachte (vriendschappelijke) hoek. Het enige dat wij zeggen is geef hem een kans. Hij zal namelijk alles voor je overhebben.

Vissen

Jij bent echt een gever in plaats van een nemer. Wat jij nodig hebt in je relatie is dat jouw wederhelft ook een gever is. Je mag namelijk best wel wat vaker in het zonnetje worden gezet. Je vindt het moeilijk om die enorme muur die je hebt opgebouwd af te breken, dat gaat met kleine stapjes. De ware zal jou daarvoor alle tijd geven dit jaar.

Ram

Als jij eenmaal de liefde van je leven hebt gevonden ben je volledig aan je liefje toegewijd. Let wel op dat je je eigen niet verliest. Jij bent ontzettend passioneel en een tikkeltje dominant, zowel binnen relaties als tussen de lakens. Je zult dit jaar in ieder geval genoeg sexy time hebben met een hele knappe minnaar.

Stier

Jij bent super romantisch ingesteld en verrast je liefje maar al te graag. Je mag je wel iets meer openstellen voor gebaren vanuit zijn kant want je geeft wel heel veel. Als jij en je liefje ruzie hebben steek jij het liefst je kop in het zand, niet nodig. Jullie zijn volwassen genoeg om het zelf uit te praten. Jullie relatie is stabiel genoeg en dat gevoel wordt alleen maar sterker. Daarnaast ben je sensueel ingesteld maar hoeft het voor jou allemaal niet te ruig in bed. Helemaal niet erg, jouw partner houdt daar ook van.

Tweelingen

Je bent al vrij lang single en kan maar niet kiezen voor welke man je moet gaan. Ga je voor die badboy of toch de goodguy die alles voor je over heeft? Luister naar je gevoel en dan zul je de juiste keuze maken. Sta er niet te lang bij stil want voor je het weet zijn ze allebei weg. Worden ze het allebei niet? Dan kun je altijd nog een leuke fling beleven met die knappe collega op kantoor. Je weet wel, die altijd al een beetje met je zit te flirten tijdens de vrijmibo. Hoe dan ook ga jij niet stil zitten dit jaar.

Kreeft

Een Kreeft is ontzettend romantisch ingesteld en dit jaar wordt een liefdevoller jaar dan ooit. Jij en je lover gaan samen een mooie reis maken en jullie relatie wordt met de dag intenser. Jullie hebben al jaren een relatie en weten dat jullie op elkaar kunnen bouwen. Jij houdt van hem met heel je hart en andersom is dat precies hetzelfde. Je bent de perfecte balans tussen geven en nemen. Je partner is wel iets meer een gever dus je mag hem best duidelijk maken dat hij nog wat meer mag nemen.

Leeuw

Je hebt een warm en open karakter en gaat altijd uit van de goedheid van de mens. Helaas zit er ook wel eens een rotte appel tussen en het is extra zuur als jij door hem wordt teleurgesteld. Als hij vreemdgaat ben je meer dan ooit gekwetst. Probeer dus dit jaar iets langer de tijd te nemen voor je iemand vertrouwt. We willen je natuurlijk niet ontmoedigen maar je komt op die manier vanzelf de ware tegen. En dat gebeurt dit jaar sneller dan je denkt.

Maagd

Je bent een ster in bed, echt waar, en daar is je lover natuurlijk enorm over te spreken. Jullie seksleven is beter dan ooit tevoren en dat is ook goed voor jullie relatie. Je weet in ieder geval zeker dat hij geen andere bedpartner zal zoeken want hij heeft niks om over te klagen bij jou.

Weegschaal

Tijd om voor jezelf op te gaan staan dit jaar. Je laat soms te makkelijk over je heen lopen en dat gaat ten koste van jezelf. In 2019 ga jij dat echt niet meer laten gebeuren en die zelfverzekerdheid zien ook de mannen. Sterker nog, zo’n onafhankelijke zelfverzekerde vrouw vinden ze ontzettend aantrekkelijk.

Schorpioen

Jouw liefje is je alles en jullie zijn 24/7 samen. Jullie hebben nu zo’n stabiele basis dat het wel tijd wordt om allebei iets meer je eigen leven te leiden. Dat is helemaal niet erg, ’s avonds komen jullie toch weer thuis in een warm nest. Wie weet gaat hij dit jaar al wel door z’n knieën voor jou. Oelala.

Boogschutter

Je bent oprecht in de liefde en een zeer passionele partner. Die leuke crush die jij al een tijdje op het oog hebt zal hoe dan ook jouw nieuwe liefde worden. Geloof ons, dat gaat je ook lukken dit jaar als je je volledig aan hem toewijdt. Hij ziet jou écht wel staan.

Steenbok

In 2018 kwam je de ene na de andere klootzak tegen en dat gaat gelukkig veranderen in 2019. Je weet nu welke mannen je vooral links moet laten liggen (of juist naar rechts moet swipen) en dat gaat je helpen om de ware te vinden. Je kent jezelf goed en weet wie een goede match voor jou is. Heb geduld, want voor je het weet heb je hem gevonden.

Niet alleen op het gebied van de liefde ga jij een succesvol jaar hebben. Lees hier wat je nog meer te wachten staat.

Jaarhoroscoop 2019: Dit is hoe succesvol jij gaat worden volgens je sterrenbeeld dit jaar

Reageer op artikel:
Oelala! Volgens jouw sterrenbeeld wordt het een topjaar in de liefde
Sluiten