Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 30 jan 2019

8 redenen waarom meiden met het sterrenbeeld Steenbok de beste uitgaansvriendinnen zijn

Als jij komend weekend wilde plannen hebt om te gaan stappen, kun je dat maar beter met je Steenbok vriendinnetje doen. Je weet dan zeker dat je de avond van je leven hebt want er zijn maar liefst acht redenen waarom meiden met het sterrenbeeld Steenbok de allerbeste uitgaansvriendinnen zijn.

Avondjes met jouw Steenbok vriendin staan garant voor heel veel lol en je weet ook nog eens zeker dat jullie altijd ‘samen uit, samen thuis’ zijn. Er zijn nog veel meer redenen waarom zij de beste uitgaansvriendin ter wereld is:

1. Steenbokken zijn geboren partygangers

Steenbokken zijn geboren tussen 22 december en 19 januari. Geboren feestgangers dus, want het is dé feestmaand van het jaar met zowel Kerstmis als Oud en Nieuw. Jouw vriendin weet als geen ander hoe ze een feestje moet bouwen.

2. Ze is betrouwbaar

Steenbokken staan erom bekend dat ze super betrouwbaar zijn. Ze zou jou nooit laten zitten tijdens het uitgaan. Als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken brengt ze je naar huis en als die vervelende jongen achter je aan blijft zitten grijpt ze in. Je kunt áltijd op haar rekenen.

3. Jouw vriendin is super zelfverzekerd

En dat straalt ze ook uit, niet alleen weet ze daardoor ontelbaar veel gratis drankjes bij de barman te fixen, ze lult jullie zonder moeite in de vetste clubs naar binnen. Samen hebben jullie al heel wat fantastische avonden gehad.

4. Ze heeft hoge standaarden

Je hoeft je nooit voor haar te schamen want een Steenbok heeft van nature hoge standaarden. Je hoeft je nooit zorgen om haar te maken want ze staat niet met de eerste de beste gozer in een uithoek van de kroeg te tongen. Die stinkende kroeg waar je vroeger wel eens kwam mag je ook vergeten want ze neemt je veel liever mee naar het dakterras van het W hotel in Amsterdam.

5. Steenbokken geven niet op

Ze gaat altijd door tot het bittere eind. Jullie avondje afzeggen of om 2.00 uur als Sjaak Afhaak afdruipen en naar huig gaan zit er niet in. Met jouw Steenbok vriendin weet je da je de hele avond (én nacht) zoet bent.

6. Ze is hilarisch

Steenbokken staan erom bekend dat ze super geestig zijn. Je weet dus dat een avondje stappen met haar garant staat voor enorm veel plezier. Ze is niet vies van een beetje ‘struukduuken‘ en vertelt de leukste verhalen na een wijntje of twee.

7. Steenbokken hebben een goed geheugen

Jouw vriendin vergeet niks, zelfs niet als jullie echt véél te diep in het glaasje hebben gekeken. De volgende dag kan ze je altijd exact vertellen hoe jullie nacht is verlopen en hoe leuk is dat?!

8. Het zijn rekenwonders

Steenbokken zijn uitermate geschikt voor een job als econoom, bankier of aannemer. Dat is niet voor niks zo want het zijn echte rekenwonders. Je weet dus zeker dat je op een avond met haar nooit te veel geld kwijt bent. Ze beheert jullie pot en dat is maar goed ook.

Is jouw andere vriendin een leeuw? Dan heb je ook nog eens iemand om je heen die de allerliefste vriendin ooit is.

6 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw het allerliefst zijn voor hun vriendinnen

Reageer op artikel:
8 redenen waarom meiden met het sterrenbeeld Steenbok de beste uitgaansvriendinnen zijn
Sluiten