Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 18 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Katsjing! Vrouwen met het sterrenbeeld Vissen worden later het rijkst

Kan jij sparen als geen ander en is je bankrekening nu al dikker dan die van je vriendinnen? Dan weten we zeker dat jij het sterrenbeeld Vissen bent. Morgen begint de maand van de Vissen weer en we hebben goed nieuws voor alle meisjes met dit sterrenbeeld. Jullie worden later rijk. Goals.

Meisjes met het sterrenbeeld Vissen zijn niet alleen super vriendelijk en loyaal, ze hebben tientallen talenten waardoor ze later hoe dan ook rijk worden.

1. Je bent extreem geduldig

Meisjes met het sterrenbeeld Vissen zijn ontzettend geduldig. En dat is heel erg handig als je de top wil bereiken. Dat gebeurt namelijk niet in één dag en dat besef jij je maar al te goed. Wie rijk wil worden moet geduld hebben en jij wacht rustig af tot het geld op je bankrekening verschijnt.

2. Geen negen-tot-vijf-mentaliteit

Jij bent ontzettend ambitieus en hebt allesbehalve een negen-tot-vijf-mentaliteit. Je klapt gerust ‘s avonds je laptop nog open om nog wat mails van werk af te handelen. Jij weet natuurlijk dat hard werken vanzelf wordt beloond. Dit in combinatie met je extreme geduld is dé manier om rijk te worden.

3. Je bent een dromer

Je bent fantasierijk en wordt door anderen altijd omschreven als een dromer. Laat ze maar lekker lachen want intussen bedenk jij allerlei snode plannetjes om rijk te worden. Dromen zijn er om na te jagen dus je bent lekker op weg meid.

4. Creatieve talenten

Meisjes met het sterrenbeeld Vissen hebben van nature enorm veel creatieve talenten. In zowel de kunst-, literatuur- als muziekwereld kan jij doorbreken. Je talent is zodanig goed dat er een serieuze kans is dat jij er beroemd (en rijk) mee wordt.

5. Luxe leventje

Jij bent gemaakt voor het luxe leventje. Je geniet ervan als geen ander en dat is voor jou ook nog eens een enorme drive om hard te werken. Als je weet dat je na vijf dagen hard werken in het weekend een lekkere fles Moët & Chandon kan bestellen heb jij dat er natuurlijk wel voor over. Op vakantie houd jij je al helemaal niet in en je vliegt maar wat graag naar een luxe oord op de Malediven.

5. Advocaten en architecten

Naast dat Vissen een grote kans hebben om door te breken in de creatieve sector zijn ze ook vaak werkzaam als architect of advocaat. We weten allemaal wel wat dat ongeveer schuift (een paar duizend euro per maand). Zo’n job in combinatie met jouw wil om te sparen is goud.

Dat vrouwen met het sterrenbeeld Vissen rijk worden is niet het enige goede nieuws.

Ay caramba! Vissen hebben een fantastisch seksleven volgens hun sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Katsjing! Vrouwen met het sterrenbeeld Vissen worden later het rijkst
Sluiten