Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 24 apr 2019

Waarom vrouwen met het sterrenbeeld Stier de fijnste vriendinnen zijn om mee op vakantie te gaan

Hebben jij en je beste vriendin al een vakantie geboekt voor de zomer? Als het antwoord nee is gaat er echt wat mis want er zijn redenen genoeg om er even tussenuit te gaan. Al helemaal als jouw vriendin het sterrenbeeld Stier heeft. Dan ben je verzekerd van de chillste vakantie ooit want ze is de beste reisbuddy die je maar kunt wensen.

Stieren zijn de beste reispartners

Meiden met het sterrenbeeld Stier zijn de fijnste vriendinnen om mee op vakantie te gaan dus waar wacht je nog op? Boek dat ticket naar een tropisch eiland en relax een eind weg in de zon.

1. Ze is geduldig en betrouwbaar

En wat is er nou fijner dan een geduldige reispartner? Ze raakt nooit in paniek, zelfs niet als jullie om 03:00 uur ‘s nachts zijn verdwaald en geen enkele taxi-centrale de telefoon opneemt. Tel even samen met haar tot tien en je bent al een stuk relaxter. Je kunt ervan op aan dat ze jullie veilig thuis krijgt.

2. Ze maakt nooit ruzie

Het kan altijd voorkomen dat je last hebt van onenigheid op vakantie. Kan natuurlijk gebeuren en dat hoeft niet erg te zijn tenzij je met een koppige vriendin zit opgescheept. Jouw vriendinnetje met het sterrenbeeld Stier is dat totaal niet en ze heeft een hekel aan ruziemaken. Fijn om nu al te weten dat jullie vakantie leuk blijft.

3. Ze houdt van comfort en genot

Als je zelf ook een luxe vakantie in gedachten hebt kun je het beste met deze vriendin gaan. Je vindt haar niet zo gauw in een crappy hostel want ze heeft echt haar comfort nodig. Je kunt er dus ook vanuit gaan dat je vriendin ervoor zorgt dat jullie van alle gemakken zijn voorzien.

4. Ze is echt een doorzetter

Dus je hoeft niet bang te zijn dat ze halverwege die gave jungletocht om wil draaien en naar huis loopt. Nee, als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft gaat ze er voor de volle honderd procent voor.

5. Ze heeft een hekel aan binnen zitten

Jouw vriendinnetje met het sterrenbeeld Stier heeft echt een hekel aan binnen zitten. Later wil ze een huis met een enorme tuin en nu moet ze het hebben van de natuur op vakantie. Je kunt er van op aan dat ze je altijd mee de hort opneemt dus als jij een avontuurlijke vakantie voor ogen hebt is dat precies wat je krijgt.

6. Ze houdt van lekker eten

Ook op vakantie (waar dan ook) heeft ze een lijstje klaar van plekken waar jullie heerlijk kunnen eten. Ze weet precies welke wijnen bij jouw gerechten passen en dat is naast leuk ook hartstikke handig. Bovendien zit jij zelf ook niet te wachten op een vieze kipschnitzel. Laat dat maar aan haar over.

Als jullie vakantie over is ga je jouw vriendinnetje direct al missen. Niet alleen omdat ze zo’n fijne reispartner was, ze is sowieso één van de beste vriendinnen die je kunt hebben en hier lees je waarom.

Reageer op artikel:
Waarom vrouwen met het sterrenbeeld Stier de fijnste vriendinnen zijn om mee op vakantie te gaan
Sluiten