Dit is waarom meisjes met het sterrenbeeld stier de succesvolste carrièretijgers zijn

Ben jij al hard aan de weg aan het timmeren om de nieuwe senior van het bedrijf waar je werkt te worden? Lekker bezig. Niet iedereen is zo ambitieus als jij en dat kunnen we alleen maar waarderen. Jij bent vast en zeker geboren tussen 20 april en 20 mei, want Stieren zijn de succesvolste carrièretijgers die er zijn.

Als Stier ben je gemaakt voor beroepen met allure (en een dik salaris). Stieren zie je vooral veel in het bank- en verzekeringswezen, in de architectuur of in de geneeskunde.

Stieren gaan doelgericht te werk

Stieren hebben altijd een uitgedacht plan op tafel liggen, zodat ze een doel hebben om naartoe te werken. Je zult ze echt nooit betrappen op ‘gewoon maar wat doen’, en dat is een krachtige eigenschap. Hun doel blijven ze altijd helder voor ogen houden zodat ze stap voor stap dichterbij hun droom komen.

Het zijn echte doorzetters

Stieren hebben een scherpe geest en laten zich niet zomaar afleiden. Het zijn strategische denkers die alles doen in het kader van hun droom.

Ze zijn stabiel en kunnen goed omgaan met onstabiele factoren in hun omgeving. Sterker nog, ze zorgen ervoor dat onstabiele factoren net als zij stabiel worden zodat ze niet in de problemen raken. Stieren zijn er niet vies van om hard te werken en onderaan de ladder te beginnen.

Geduld is een schone zaak

Stieren zijn ontzettend geduldig. Ze weten dat ze uiteindelijk zullen worden beloond als ze er nu hard voor werken. Deze vastberadenheid zorgt voor een enorm gevoel van zelfvertrouwen. Ze weten zeker dat ze die topfunctie op een dag gaan krijgen. Petje af.

Ze gaat voor goud

Stieren hechten veel waarde aan geld en bezittingen. Alles wat ze nu doen doen ze om het later dubbel en dik terug te verdienen. Daarnaast geven ze maar met moeite hun geld uit en zijn het waanzinnig goede spaarders. En dat vinden ze helemaal niet erg, want ze hebben een droomhuis op het oog waar ze op een dag zelf de sleutel in de deur zullen steken.

Stieren zijn loyaal aan hun werkgever

Een van de mooiste eigenschappen van Stieren is dat ze ontzettend betrouwbaar zijn. Ze zullen nooit achter de rug van anderen om hun eigen doel willen bereiken.

Hun toewijding aan het bedrijf waar ze werken is bewonderenswaardig groot. En loyaliteit staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel. Zo kom je dus aan de top.

Creatieve en goede ondernemers

Hoewel de meeste Stieren voor een groot bedrijf werken, bezitten ze ook veel eigenschappen die hen tot goede ondernemers maken. Ook als ZZP’er zullen ze 100 procent zeker slagen, want ze hebben anderen niet nodig om succesvol te zijn.

Reageer op artikel:
Dit is waarom meisjes met het sterrenbeeld stier de succesvolste carrièretijgers zijn
Sluiten