Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 6 feb 2019
Leestijd: 5 minuten

Zou jij Temptation Island overleven? Je horoscoop wijst het uit

Heel Nederland kijkt mee naar de vier koppels die keer op keer het avontuur aan durven te gaan op Temptation Island. Gaan ze vreemd of blijven ze trouw? Makkelijk praten vanaf de bank terwijl je toekijkt naar de kandidaten die al dan niet falen voor dé ultieme relatietest. Je hebt er vast wel eens over nagedacht of jij de test zou halen of niet. Hier heb je het verlossende antwoord.

Je horoscoop zegt eng veel over je persoonlijkheid. Op basis daarvan kun je al een aardige voorspelling doen over jouw eventuele deelname aan Temptation Island. Slaag jij voor de test of ga je finaal de mist in?

1. Deze sterrenbeelden overleven het wél

Waterman: De belangrijkste eigenschappen van een Waterman zijn eerlijkheid en trouw. Ze zullen nooit, maar dan ook nooit vreemdgaan want trouw staat enorm hoog in het vaandel. Ze zouden zichzelf nooit kunnen vergeven als ze wel een misstap zouden maken. Zelfs de aller knapste verleider kun jij nog links laten staan. Niemand kan aan jouw liefje tippen.

Stier: Stieren zijn ontzettend betrouwbare mensen. Jouw lover hoeft zich tijdens die twee weken nergens over op te winden. Daarnaast zijn mensen met het sterrenbeeld stier volhardend en vastberaden. Als jij daar komt met de gedachte dat je het gaat overleven, overleef je het ook. Pas wel op dat jouw jaloezie niet de overhand neemt. Trek je dus niet te veel aan van van kampvuurbeelden.

Leeuw: Leeuwen zijn niet alleen hartstikke trouw. Ze zijn ontzettend liefdevol naar hun partner toe. Tijdens je verblijf in de villa kijk je elke dag naar foto’s van je lover en die blijven in tegenstelling tot Timtation gewoon op je nachtkastje staan.

Boogschutter: Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn de oprechtste mensen die er zijn. Je hebt één ding in gedachten en dat is jouw partner. Met alle gemak kom je die dagen door in de villa. Natuurlijk maak je er een leuke tijd van met de anderen maar flirten is nergens voor nodig. Jij hebt alles onder controle.

Steenbok: Steenbokken kiezen hun partner voor het leven en er is werkelijk niemand die daar tussen kan komen. Ook geen Joshua met z’n floshua en goddelijke lichaam, lach, stem, en uh wat nog meer?! Nee zelfs hij niet.

2. Jouw relatie blijft in stand maar er wordt her en der geflirt en gevoeld

Vissen: Vissen kunnen overkomen als hele mysterieuze en geheimzinnige mensen. Je bent een kei in sneaky gedrag dus pas op dat dat op de kampvuurbeelden niet verkeerd overkomt bij vriendlief. Jij houdt van aandacht (van knappe mannen) en zoekt steeds het randje op. Je komt niet zonder kleerscheuren door de relatietest maar uiteindelijk weet je wel wat je wil: je lover aan de andere kant van het eiland.

Kreeft: Kreeften zijn eigenlijk heel trouwe en loyale mensen, ware het niet dat ze zich ook kunnen laten meeslepen door bepaalde situaties. Jouw intentie is om bij je lover te blijven en geen enkele misstap te maken. Toch moet je er wel voor waken dat je niet te ver gaat, je partner kan dit waarschijnlijk niet waarderen. Ook al ben je ervan overtuigd dat hij er in de andere villa ook op los flirt. Let een beetje op jezelf en dan komt het met jullie relatie ook goed.

Maagd: Maagden zijn ontzettend loyale mensen. Het enige probleem waar jij tegenaan loopt is dat je van nature erg jaloers bent. Zodra je jouw partner op de kampvuurbeelden met een andere meid ziet praten begint het bij jou al te kriebelen. Geen reden om zelf losbandig te worden want de beelden zeggen niet zo veel.

3. Deze sterrenbeelden gaan het niet overleven

Ram: Rammen kunnen enorm impulsief reageren op situaties die ze niet gewend zijn. Twee weken lang in een luxe villa met sexy verleiders om je heen wordt dus een héle opgave. Al helemaal omdat je een uitzonderlijk hoog libido hebt. De kans is groot dat je je na een glaasje alcohol niet meer kunt inhouden. Misschien ben je er toch nog niet aan toe om je aan één iemand te binden.

Tweelingen: Als er één term is die Tweelingen omschrijft is dat sluw. Je bent zo sluw als een vos en probeert op de juiste momenten toe te slaan bij de verleiders. Je bent gewoonweg té nieuwsgierig om ze te laten staan. En hallo, ze liggen ook wel heel erg te pronken met die six packs aan de kant van het zwembad. Gewoon even voelen kan toch wel? Niet dus. Jij gaat deze test nooit van je leven halen dus je kunt het maar beter laten om je op te geven voor dit programma. Je wordt ook nog eens heel snel verliefd dus een Gino die op je inpraat overleef je niet.

Weegschaal: Jij bent echt een flirt. Op werk, in de kroeg en al helemaal op Temptation Island. Na een glaasje alcohol ben je je relatie al snel vergeten en maak je zo een slippertje met een verleider. Ai.

Schorpioen: Je bent niet alleen losbandig, je houdt gewoon van seks en die twee weken zonder je lover ga je gewoon niet volhouden met al die knappe verleiders om je heen. Het kan jou zelfs overkomen dat je seks hebt op tv. Daarnaast ben je ook nog eens stikjaloers en als je op de kampvuurbeelden je lover met een andere meid ziet praten is het al klaar voor jou.

Wil je weten wie vreemdgaat in Temptation Island? Volg het laatste nieuws dan hier

Eén keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Reageer op artikel:
Zou jij Temptation Island overleven? Je horoscoop wijst het uit
Sluiten