Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 18 apr 2019

Dit is wat voor type moeder jij wordt op basis van je horoscoop

Je hebt er vast wel eens over nagedacht ondanks dat je eierstokken nog niet rammelen. Stiekem ben je wel benieuwd wat voor moeder je zou zijn als je een kindje krijgt. Blijf je zo relaxt als je nu bent of ben je ervan overtuigd dat je jouw wilde manen verliest als je achter de kinderwagen loopt?

Je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt en op basis van je karaktereigenschap kunnen wij je vast vertellen wat voor type moeder je later wordt. Ahh cute.

1. De overbezorgde moeder

Ram: Vrouwen met het sterrenbeeld ram zijn de meest verzorgende types die er zijn. Heel jouw leven staat in het teken van je kinderen en je doet alles voor ze (wat in jouw ogen super logisch is). Je smeert in de ochtend hun boterhammen en staat altijd keurig op tijd op ze te wachten op de schoolspeelplaats. De keerzijde is dat je zo’n control freak bent dat je de touwtjes in eigen handen wil houden. Hoe lief je bescherming en bezorgdheid ook is, je hebt ook nog een eigen leven naast de kids en daar mag je ook van genieten.

Kreeft: De kreeft is van alle sterrenbeelden het meest een gezinsmens. Je doet er alles aan om jouw kinderen een gelukkige jeugd te geven. Ze weten je daarom ook altijd te vinden want ze zijn onwijs blij met jou als moeder. Je staat altijd voor ze klaar en die waardering zul je de rest van je leven voelen van je kinders.

Steenbok: Steenbokken nemen liever geen grote risico’s in het leven. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk (en veiliger) kan? Je bent extreem voorzichtig en bindt je kids nog een donskussen om als ze gaan skeeleren voor de deur.

2. De moeder waar zelf nog een kind in schuilt

Tweelingen: Van alle sterrenbeelden zijn Tweelingen de meest jolige en ze nemen zeker niet altijd serieus. Al neem jij je taak als moeder natuurlijk wel serieus, als er gespeeld gaat worden in de speeltuin ben jij er lachend bij en glij jij gierend van de glijbaan af. Je kids zijn dol op jouw jeugdigheid en je blijft er lekker jong bij (bye bye rimpels).

Boogschutter: Je hebt altijd een zorgeloze instelling en maakt je niet zo snel druk. Je bent allerminst een overbezorgde moeder en laat je kinderen heel vrij in het ontdekken van de wereld. Kortom een mamsie om super blij mee te zijn.

3. De relaxte moeder

Stier: Je bent verknocht aan je kids en bovenal een hele lieve moeder. Je past een psychologisch verantwoorde opvoeding toe op je kids en ze komen altijd thuis in een warm bad bij jou. Jullie huisje is echt een nest en je hebt nu al geen zin in de periode dat je kids hun vleugels uitslaan en de wijde wereld in trekken. Toch heb je er honderd procent vertrouwen in dat ze jou altijd weten te vinden als ze je nodig hebben. Je kijkt relaxt toe vanaf de zijlijn.

Leeuw: Jij bent enorm open-minded en wil dat jouw kids zich ontwikkelen tot de personen wie zij zelf wensen te zijn. Je stimuleert creativiteit en doet nooit moeilijk over dingen. Het feit dat jij zo relaxt bent maakt dat ook jou kids de rust hun zelve zijn.

Weegschaal: Vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal schieten niet snel in de stres. Kauwgom in het haar van je kleinste heb jij er binnen 2 minuten weer uit gehaald en als je kids een keer van de fiets vallen is dat ook niet het einde van de wereld (worden ze hard van).

Vissen: Jij hebt eindeloos veel geduld en dat is ontzettend handig met kinderen. Ze onder het behang plakken is zoor jou geen optie. Je telt gewoon tot tien en de problemen lossen zich vanzelf wel weer op. Je bent meegaand en verheft nooit je stem in een discussie en dat zijn prachtige eigenschappen voor een moeder.

4. De workaholic moeder

Maagd: Jij bent je hele leven al leergierig en hebt onder andere dat en je ijzeren wil en ambitie een carrière om u tegen te zeggen. Je hebt lang getwijfeld of je jezelf wel als moeder zag maar je hebt toch echt nesteldrang in je zitten (minder diep van binnen dan je denkt). Gelukkig weet je inmiddels het leven als business woman en mom te combineren en dat gaat je goed af.

Schorpioen: Jij werkt hard omdat je het onzin vindt om thuis te zitten. Je wilt graag betekenisvol werk doen om je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Een baan als arts bijvoorbeeld siert jou wel. Naast je 40-urige werkweek ben je ook nog eens moeder en voelt het elke dag alsof je de hele wereld aan kan.

Waterman: Als jij iets in je hoofd hebt ga je er ook echt voor al moet je er kei hard voor werken. Dat is precies wat jij later doet. Hard werken op de zaak en ook hard werken om het gezin draaiende te houden. En geloof ons, dat zal je retegoed af gaan.

Reageer op artikel:
Dit is wat voor type moeder jij wordt op basis van je horoscoop
Sluiten