Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 3 april 2019

Plannen voor de zomer? Deze vakantiebestemming past het beste bij jou gebaseerd op je sterrenbeeld

Heb jij al tickets geboekt voor de zomervakantie? Als je dat nog niet hebt gedaan wordt het tijd om te bedenken waar jouw volgende reisje naartoe gaat. Daar kunnen wij je in ieder geval bij helpen want wij weten welke vakantiebestemming het beste bij jou past. Boeken maar.

Horoscoop: wat wordt jouw volgende vakantiebestemming?

Een reisje plannen was nog nooit zo makkelijk na het lezen van deze horoscoop. Wij weten namelijk welke vakantiebestemming het beste bij jou past op basis van je persoonlijkheid.

Ram

Je bent behoorlijk impulsief en zou het liefst op de bonnefooi naar het vliegveld gaan om een random reisje te boeken. Het enige wat jou tegenhoudt is een lange reistijd. Je bent namelijk vrij ongeduldig. Je kunt dan ook het beste binnen Europa vliegen zodat je reistijd niet langer dan een paar uur is.

Een verrassingsreisje past perfect bij jou. Je laat je graag verrassen en het maakt je niet zo veel uit waar je terecht komt, je maakt overal plezier. Pssst.. bij Albert Heijn kun je nu zo’n verrassingsreisje boeken voor maar 89 euro per persoon.

Stier

Mensen met het sterrenbeeld stier zijn passievol en de meest liefhebbende personen van alle sterrenbeelden. Daar past eigenlijk maar één bestemming bij: Parijs. Boek jouw volgende reisje naar de stad van de liefde en dwaal samen met je lover door de talloze prachtige straten en eet in de meest romantische restaurants die de stad rijk is.

Kom je wel nog terug? We zien het zomaar gebeuren dat jij verliefd wordt op de stad en daar wil blijven wonen *knipoog*.

Tweelingen

Jij past je makkelijk aan aan een nieuwe omgeving en houdt wel van een beetje uitdaging. Zo’n beetje alle Europese landen heb je al gezin en je schrikt eigenlijk nergens meer van. Jij gaat voor het grotere werk en maakt tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar lange reizen.

Jouw perfecte match is Tokyo. Je bent binnen no time gewend aan deze omgeving en je hebt genoeg nieuwe dingen te zien en te doen in Japan.

Kreeft

Reizen is niet helemaal jouw ding want je blijft liever in je eigen vertrouwde omgeving. Daar heb je al je fijne spullen om je heen en bovendien heb je je huis super knus ingericht. Toch is het goed om af en toe even je eigen stek te verlaten. Dan waardeer je alles weer een beetje meer als je terug komt.

Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan van huis om een leuke tijd te hebben. Huur een hippe en gezellig ingerichte Airbnb in Berlijn voor een paar dagen en we weten zeker dat je van deze stad geniet. Bovendien barst de stad van de musea en toffe activiteiten, exact wat jij leuk vindt om te doen.

Leeuw

Jij hebt een krachtige persoonlijkheid en bent ook nog eens super zeker van je zaak. We hoeven jou niet op te schepen met een uitgestippeld reisje naar bestemming X met je beste vriendinnen. Nee, jij gaat lekker op soloreis ver van hier om nieuwe mensen te leren kennen en toffe dingen mee te maken.

Het liefst ga jij nog op een dare devil jungletocht waarbij je vier dagen geen contact hebt met de buitenwereld. Lekker doen meid, je bent nu nog jong en zit nergens aan vast.

Maagd

Jij houdt van reizen, je hebt alleen wel één voorwaarde: alles moet schoon zijn. Brandschoon. We doen jou geen plezier met een tentje in de rimboe waar het stikt van de onbekende insecten. Helemaal niet erg want er zijn genoeg andere opties te bedenken.

Boek een luxe hotel waar je zeker weet dat de hygiëne een 5,5 of hoger scoort. Waar dat is maakt niet zo veel uit, maar hou het lekker binnen Europa als je niet te lang wil reizen.

Weegschaal

Jij maakt makkelijk nieuwe vrienden en bent echt een party animal. De tijd van jongerenvakanties heb je wél al achter de rug maar dat betekent niet dat je geen leuke groepsreizen meer kunt maken.

Jij gaat dit jaar op surfkamp. Deze vakantie heeft namelijk alles te bieden wat jij nodig hebt qua gezelligheid. In Zuid-Frankrijk kun je langs de kust van Biarritz prachtige golven pakken en het stikt er van de toffe surfscholen.

Schorpioen

Hey, you’re going to Ibiza. Hey, you’re gonna have a party ? Vlieg dit jaar naar hét chillste feesteiland ter wereld voor een onvergetelijke reis met je vriendinnen.

Jullie komen natuurlijk niet alleen maar om te feesten want jij hebt een diepzinnige persoonlijkheid en komt ook voor de yoga clinics die op het eiland worden gegeven. Jij gaat helemaal zen en als een herboren persoon weer naar huis.

Boogschutter

Jij houdt van kunst en kunt uren voor een schilderij blijven staan om te kijken wat je allemaal ziet. Waar kun je nou mooiere kunst zien dan in de stad Rome? Boek maar meteen een verblijf van twee weken want je hebt hier zo veel te ontdekken dat je dat niet redt in een paar dagen tijd.

Steenbok

Jij bent een echte workaholic en vergeet bijna je vakantiedagen op te maken. Tijd om dat dit jaar wél te doen want dat heb je dus echt wel nodig. Boek een all inclusive reis zodat je van alle gemakken bent voorzien. Het is lekker praktisch en je hoeft tijdens je reis nergens meer over na te denken. Oh ja, wel over welke cocktail je wil drinken natuurlijk.

Waterman

Jij geeft heel veel om mensen en gaat niet op vakantie zonder doel. Jij combineert dit het liefste met iets doen voor het goede doel en daarom is het bijdragen aan een project in een ontwikkelingsland de beste match voor jou.

Wat dacht je van een tripje naar Afrika? Je hebt hier alle mogelijkheden om het schitterende landschap te ontdekken en tegelijkertijd mee te helpen bij een project om de plaatselijke bevolking te helpen.

Vissen

Jij gaat niet op vakantie tenzij je er enorm luxe kunt verblijven. Kamperen is niks voor jou en rondtrekken door de jungle al helemáál niet. Hou het dan ook bij wat bij jou past. Boek een reisje naar de zon en laat jezelf onderuitzakken in een zacht zonnebedje naast de infinity pool mét butler.

Reageer op artikel:
Plannen voor de zomer? Deze vakantiebestemming past het beste bij jou gebaseerd op je sterrenbeeld
Sluiten