Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 jun 2018

Heb je al vakantieplannen? Dit is wat je niet mag vergeten in je koffer te doen volgens je horoscoop

Heb jij je vakantie al geboekt voor deze zomer? Dan kan je vast niet meer wachten om het vliegtuig in te stappen en te vertrekken. Voor het zover is werk jij natuurlijk netjes je checklist af voor je koffer. Volgens jouw horoscoop mag je vooral dit niet vergeten in te pakken voor de leukste vakantie ooit:

Ram

Sportoutfit: jij moet je energie kwijt kunnen op vakantie. Je bent actief, avontuurlijk en gaat ’s ochtends graag een rondje sprinten voor de dag echt begint. Als jij op vakantie alleen maar stil zou zitten word je kriebelig en dat ga je dus ook echt niet volhouden.

Stier

Notitieblokje met lege witte blaadjes: om je creativiteit en artistieke talent op kwijt te kunnen. Jij houdt van de natuur en kan genieten van de kleinste dingen. Sta daar op vakantie ook af en toe bij stil door ergens een schets van te maken of wat dingen voor jezelf op te schrijven. Super leuk om na je vakantie terug te zien.

Tweelingen

Genoeg boeken: jij bent nieuwsgierig en wilt altijd meer leren. Zorg ervoor dat je voldoende leesvoer hebt tijdens je vakantie want jij gaat als een sneltrein door je boeken heen.

Je kunt natuurlijk ook een e-reader meenemen. Dan heb je meteen meer plek voor je kleding en schoenen.

Kreeft

Schattige lampionnetjes: jij bent huiselijk en houdt van gezelligheid. Jouw huis ziet er op en top gestyled uit. Neem je favo lampionnetjes mee naar je Airbnb, camping of hotel, dan kun je er toch nog een beetje je eigen huisje van maken.

Leeuw

Een polaroid camera: jij bent speels en creatief en weet elke foto bijzonder te maken. Al helemaal als je maar één kans krijgt voor een mooie foto. Met een polaroid camera leg jij de mooiste herinneringen van jouw vakantie vast en deze kun je voor altijd bewaren.

Als je thuis komt hang je ze meteen aan een touwtje met kleine houten wasknijpertjes aan de muur. Zó leuk.

Maagd

Desinfectie gel voor je handen: jij houdt van een steriele omgeving en vindt het al vies als je je in de tram vasthoudt aan een leuning. Om te voorkomen dat je je continu vies voelt op vakantie kun je een kleine tube desinfectie gel in je koffer gooien.

Dan weet je zeker dat ja altijd schone handen hebt.

Weegschaal

Een zakspiegeltje: jij bent hartstikke ijdel en wil er altijd verzorgd uitzien. Wij geven je natuurlijk geen ongelijk, maar om te voorkomen dat je je haar in de ruiten van een etalage moet stylen is het wel zo handig een zakspiegeltje bij je te hebben.

Dan kun je altijd even een snelle touch up doen, knapperd.

Schorpioen

Je mooiste lingeriesetje: jij bent hartstochtelijk en passioneel. Dus als je die super knappe barman – of je vriendje, natuurlijk – weet te scoren, wil jij wel je mooiste lingerie aan hebben. Wedden dat hij je nog belt na je vakantie?!

Boogschutter

Een stressballetje: jij voelt je snel onrustig en bent ongeduldig. Voor jou is het goed om op zijn tijd even te ontstressen. Vergeet daarom niet je stressballetje mee te nemen op vakantie.

Zeker als je naar een land als Spanje gaat ga jij last hebben van je ongeduld. Wees erop voorbereid want alles gaat daar mañana mañana.

Steenbok

Jouw dagboek: je bent een binnenvetter en praat niet snel over je gevoelens met anderen. Als je hier op vakantie ook last van hebt is het wel zo fijn als je je gevoelens van je af kunt schrijven.

Dat kan jij het beste in je vertrouwde dagboek waar je thuis ook in schrijft.

Waterman

Een kompas: jij bent een avonturier en gaat makkelijk je eigen weg. Soms ben je iets te overmoedig en begin je aan iets groots zonder over alle gevolgen na te denken. Mocht je de beslissing nemen om in je eentje op pad te gaan en de jungle in te trekken is het wel zo handig als je de weg terug kunt vinden.

Vissen

Je talisman: je hebt verschillende dingen thuis die van belangrijke waarde zijn voor jou. Je hebt ze van dierbaren gekregen en het geeft je altijd een positief gevoel als je ernaar kijkt.

Je belangrijkste talisman ligt op je nachtkastje en deze neem je gewoon mee op vakantie. Zonder voel je je net iets minder jezelf en met voel jij je ook op vakantie perfect in balans.

Reageer op artikel:
Heb je al vakantieplannen? Dit is wat je niet mag vergeten in je koffer te doen volgens je horoscoop
Sluiten