Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 14 mrt 2022

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 11

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 11 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 11

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Je hebt je mening gevormd over een onderwerp in je leven en daar geloof je heilig in. Schaam je niet voor je mening. Als je in een discussie komt, breng dan je mening duidelijk naar voren. Je zult zien dat mensen je daarom respecteren.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Jij hoeft geen problemen te verwachten deze week. Met je charmante uitstraling wikkel je iedereen om je kleine vinger. Alles loopt zoals jij het je had voorgesteld. Dat is voor jou wellicht een grote verandering, maar het doet je goed.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Jij hebt deze week het gevoel dat iedereen je controleert en daar word je kriebelig van. Laat je gedrag niet door anderen bepalen. Ga je eigen weg. Ga bij jezelf te raden en zorg dat je weet wat jij wilt. Dan doet het er niet toe wat anderen zeggen.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus jij mag deze week best even wat rustiger aan doen. Probeer eens wat vroeger te stoppen en ga dan sporten. Je hoeft ook niet helemaal te stoppen met je activiteiten om toch even te kunnen relaxen.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Pas op je tellen deze week. Let op als je jouw grens bereikt en ga niet over je grenzen heen, daar krijg je spijt van. Natuurlijk word je altijd op je vingers getikt als je net zin hebt om eens gek te doen. Maar misschien is dat maar goed ook.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Jij bent deze week vol enthousiasme aan het werk. Je weet van geen ophouden en bent positief over het eindresultaat. Dat straal je natuurlijk ook uit. Je houding werkt zeer aanstekelijk, waardoor jouw verwachtingen vanzelf zullen uitkomen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Om deze week bepaalde zaken weer recht te breien heb je geduld nodig en moet je uiterst diplomatiek te werk gaan. Maar je krijgt het voor elkaar. Je zelfvertrouwen zal daardoor een enorme opkikker krijgen en dat kan iedereen wel eens gebruiken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Jij bent deze week erg egoïstisch. Het is niet verkeerd om ook eens aan jezelf te denken, maar nu overdrijf je het. Er zijn meer mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken, dus geef die aandacht. De aandacht die je terugkrijgt zal je goed doen.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Een enorm gevoel van jaloezie komt ergens deze week bij jou opzetten. Je partner gaat veel te veel om met die ander. En naar jouw smaak, vooral ook veel te intiem. Geef geen steken onder water maar wees eerlijk en duidelijk. Alleen dat komt over

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij hoeft geen problemen te verwachten deze week. Met jouw charmante uitstraling wikkel je iedereen om je kleine vinger. Alles loopt zoals jij het je had voorgesteld. Dat is voor jou wellicht een grote verandering, maar het doet je goed.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je verbetert deze week je imago en je aantrekkingskracht was nog nooit zo groot. Dat zorgt voor talloze nieuwe kansen. Grijp die mogelijkheden met beide handen aan. Dromen kunnen in vervulling gaan. Je zult je een tevreden en gelukkig mens voelen.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Die ene kwestie waar jij deze week zo druk mee bezig bent, raakt de verschillende belangen van verschillende mensen. Het is van belang om samen te werken of in ieder geval te overleggen. Anders ontstaan er problemen en loop je vertraging op.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 11
Sluiten