Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 30 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 22

We hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 22 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 22

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Toon deze week dat jij je niet zonder slag of stoot gewonnen geeft. Toon je interesse en ontplooi nieuwe initiatieven. Dat zal de andere partij zeker het gevoel geven dat er wat aan wordt gedaan en dat er kansen zijn op verbetering.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je hebt je de laatste tijd te veel op één ding geconcentreerd. Deze week merk je dat je dat beter niet had kunnen doen. Kijk wat je alsnog moet doen, voor het te laat is. Plan je zaken voortaan op een andere manier als de oude manier niet meer werkt.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Een onverwachts compliment over je werkzaamheden dat jij deze week krijgt, stimuleert je tot nog hogere prestaties. Je drijft jezelf echt tot het uiterste. Het geeft je een geweldig goed gevoel, maar pas op; je kunt dit niet eeuwig zo volhouden.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Neem deze week rustig eens het initiatief. Jouw zelfvertrouwen is wellicht niet zo groot, maar dat komt vanzelf. Jij baseert je handelen immers op goed onderbouwde kennis. Daardoor kun je en zul je de plank echt niet misslaan.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Jij leert deze week dat het niet om tastbare zaken gaat in het leven. Dat is het niet wat jou echt gelukkig maakt. Die arm om je schouder, die ene geïnteresseerde vraag, die erkenning dat is wat telt. Zoek je vrienden daarop uit.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Je komt deze week wellicht in contact met een heel andere manier van leven. Bepaalde aspecten van het leven veranderen. Het kan je inzichten drastisch wijzigen. Denk er eens over na of je (een deel van) je leven daar niet op aan wilt passen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Accepteer deze week dat ook jij je grenzen hebt. Het is belangrijk dat je kunt bepalen waar die grenzen liggen. En ga daar dan ook niet overheen. Als dat lukt dan ga jij vanaf deze week een stralende toekomst tegemoet.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Deze week breekt een moeilijke tijd aan voor jouw relatie. Je wilt geen open gesprek en je bent zelfs ronduit koppig. Het ergste is dat je dat zelf niet ziet. Deze week in ieder geval niet, maar waarschijnlijk zie je binnenkort het licht weer.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Als jij van intense emoties houdt en van veel afwisseling op dat gebied, dan kom jij deze week flink aan je trekken. Er gaan dingen gebeuren die diep op je in zullen werken, maar je uiteindelijk zullen verrijken.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij bent toe aan veranderingen. Het zijn geen grote veranderingen, maar bepaalde dingen gaan deze week op de helling. Een periode van aanpassen en wennen dus, maar de ervaring leert dat de omstandigheden uiteindelijk beter worden dan ze waren.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je ontdekt deze week nieuwe belangstellingen bij jezelf. Je kijkt veel om je heen en dat verruimt je blikveld. Zorg ervoor dat je partner, als je die hebt, meegroeit. Praat over jouw nieuwe inzichten, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Romantiek en erotiek staan in de sterren voor jou in de komende tijd. Of je nu een partner hebt of nog singel bent. Er breken romantische tijden aan. Geniet en zorg dat deze tijd zolang mogelijk duurt. Dit is de tijd om je relatie te bestendigen.

Reageer op artikel:
Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 22
Sluiten