Metro
Metro Sterrenbeelden 20 jun 2022

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 25

We hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 25 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 25

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Je bent druk. Tijd voor jezelf is er al helemaal niet meer bij. Zorg dat je prioriteiten gaat stellen in je leven. Als je gezond wilt blijven, kun je niet alles blijven doen. Blijf goed luisteren naar de signalen van je lichaam.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Laat je deze week niet ontmoedigen door moeilijke problemen. Je tobt er al tijden mee en je ziet het niet meer zitten. Maar je ziet toch ook dat de eerste resultaten, hoe klein ook, al zijn geboekt? Gewoon volhouden, want het gaat de goede kant op.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Er liggen romances op jou te wachten deze week, vrijgezel of niet. Denk niet alleen aan nu. Bedenk van tevoren waar je aan begint als je op deze romances ingaat. Wie is de dupe? Voor singles is dit een zorgeloze, heerlijke tijd om van te genieten.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij krijgt volop mogelijkheden deze week, ook al zie je ze misschien niet. Wees alert. Zoek die kansen uit die het beste bij jou passen. Neem daarvoor de tijd, jij bevindt je deze week in een luxe situatie die je op deze manier volledig kunt benutten.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Als je iets groots wilt bereiken, dan zul je groot moeten denken. Ga dus serieus met jouw ideeën aan de slag. Zoiets kost veel voorbereidingstijd, dus neem die tijd ook. Je hebt absoluut de capaciteiten in huis om iets moois op te zetten, dromertje.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Als er deze week een conflict ontstaat, moet je zorgen voor de juiste communicatie. Kom niet in de verwijtende sfeer. Zeg duidelijk wat jij voelt en hoe jij je voelt bij dat wat de ander doet of zegt. De ander zal zich daar onbewust op aanpassen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Je moet deze week ook de gewone en saaie dingen in het leven de nodige aandacht schenken. Doe het maar gelijk. Dan valt het achteraf gezien allemaal wel mee. Voldoening geeft het in ieder geval, want die dingen blijven toch aan je knagen.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen. Deze week ga je echter aan je eigen principes twijfelen. Soms is opgeven echter niet verkeerd en kun je toch stellen dat jij je uiterste best hebt gedaan.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Kijk naar de toekomst, laat de dingen die gebeurt zijn rusten. Gebruik je fantasie om je toekomst anders vorm te geven. Dat is de enig juiste manier om teleurstellingen een goed plekje te geven. Allerlei problemen in je leven verdwijnen dan vanzelf.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Je bent deze week aan het uitbreken. Je hebt sterk het gevoel dat je vastzit en dat ben je zat. Jouw gevoelens zijn intens. En zo uit je ze ook. Maar wees gerust, want de goede dingen in het leven blijven. Breek dus maar uit en begin met een schone lei.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Een nieuw partnership leidt er deze week toe dat jij jezelf verder ontwikkelt. Je krijgt deze week ook sterk die behoefte. Laat deze zeer gunstige situatie niet schieten, maar wees alert. Geef toe aan jouw gevoelens, ze zitten er niet naast.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Opgekropte spanningen kunnen vrijkomen als jij je gaat ontspannen deze week. Zorg dat dit niet net je vakantie verpest. Daar zijn vrijkomende spanningen goed in. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Zorg dus op tijd voor ontlading.

Reageer op artikel:
Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 25
Sluiten