Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 30 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Durf jij het aan? In Groningen opent het Horror Fun House waar je 35 minuten lang de schrik van je leven hebt

Volgende maand is het weer zover. De engste periode van het jaar breekt aan en op de 31ste vieren we natuurlijk Halloween. Dit betekent tijd voor de leukste en engste events. Zo ook het Horror Fun House in Groningen en wij kunnen niet wachten om een bezoekje te brengen aan het horrorhuis.

Groningen wordt tijdens de herfstvakantie omgetoverd tot de eerste Halloween stad van Nederland met verschillende professionele events. Denk jij dat je alles aandurft? Neem dan een kijkje in het huis van de engste clown in Groningen.

Horror Fun House

Dit is het huis van de horror clown. En wat wil deze clown? Alleen maar met je spelen. Hij heeft cadeautjes, grote ballen, grote unicorns, knuffels, circus artiesten en clowns. Klinkt niet zo eng toch?

Dat is het toch wel. De geruchten gaan namelijk dat je het Horror Fun House wel in komt, maar er nooit meer uit. Zouden wij niet te letterlijk nemen, maar bereid je erop voor dat je in dit doodenge huis een route loopt die je 35 minuten duurt. 35 minuten doodsangsten uitstaan, dus.

Durf jij het huis horror huis te betreden en kan je ontsnappen aan de clown? Met een groep van zes personen ga jij het huis naar binnen. Wil je samen met je vrienden groep naar binnen? Meldt dit dan bij de ingang.

Wie, wat, waar?

Je kan het Horror Fun House bezoeken op 18, 19, 20, 25, 26 en 27 oktober betreden vanaf 18:30 uur tot 00:30 uur. Voor meer informatie over dit enge huis kun je hier een kijkje nemen. Denk jij dat je het aandurft? Bekijk dan hieronder de trailer van het Horror Fun House.

Horror Fun House Groningen

Op 18, 19, 20 en 25, 26 en 27 oktober 2019 komt het Horror Fun House naar Groningen. Voor meer informatie ga naar: www.halloweengroningen.nl

Meer over Halloween:

Reageer op artikel:
Durf jij het aan? In Groningen opent het Horror Fun House waar je 35 minuten lang de schrik van je leven hebt
Sluiten