wpk-admin
wpk-admin Life 15 juni 2018

Leuk voor jou en je vriendje: Horrorfilm ‘The Nun’ wordt de engste film van 2018

Er is niets mis met een heerlijke romantische film kijken met je vriendje. Maar als hij wel zin heeft in wat actie is er een verschrikkelijk enge film die jullie samen kunnen kijken. Maak kennis met The Nun, de engste film van 2018.

Je hebt nog héél even om jezelf voor te bereiden. In september heb jij een date met je vriendje en de bioscoop, want dan komt The Nun uit. Deze horrorfilm is een spin-off van The Conjuring, dus je begrijpt dat dit weer ultiem horror wordt.

Waar gaat horrorfilm The Nun over?

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, wordt een priester met een spookachtig verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan erop uitgestuurd om het voorval te onderzoeken. Samen onthullen ze het onwaarschijnlijke geheim van de orde.

Ze riskeren in het onderzoek niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en hun ziel en confronteren een kwaadwillende kracht in de vorm van dezelfde demonische non die het publiek eerst terroriseerde in The Conjuring 2, terwijl de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

IEHHHH. Dit is wel de horrorfilm der horrorfilms, hoor. Daar is deze trailer wel het bewijs van:

De grote vraag is of ze hier ook een noodnummer voor instellen. Vanaf deze week draait er ook al een super enge film in de bioscoop en de berichten daarover zijn niet mals.

Reageer op artikel:
Leuk voor jou en je vriendje: Horrorfilm ‘The Nun’ wordt de engste film van 2018
Sluiten