Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 nov 2016

Hot, hot HOT! Deze sexy boeren kun je in je huis hangen, want ze poseren voor een kalender

De boeren van Boer zoekt Vrouw zijn dan wel super aandoenlijk. Echt mega hot zijn ze vaak niet. Maar dat wil niet zeggen dat boeren niet onwijs sexy kunnen zijn. Want van deze Franse jongens krijg je het onmiddellijk warm.

Met deze twaalf kerels wil je waarschijnlijk wel door het hooi rollen. Of een rondje op de tractor mee maken, want man, man, man, deze boeren uit Frankrijk zijn HEET.

De agrariërs poseren voor een nieuwe kalender. Het doel van de kalender is om het negatieve imago van boeren in Frankrijk op te vijzelen. En nou, dat is wat ons betreft gelukt.

’De mannen hebben vrijwillig en op een sexy manier geposeerd in een natuurlijk en realistisch decor,’ zegt Fred Goudon, fotograaf en initiatiefnemer van de kalender. De boeren die zijn gefotografeerd op hun boerderijen in Normandië, Provence, Champagne en Picardie willen met de foto’s laten zien dat ze harde werkers zijn, die helemaal gaan voor hun werk.

Je kunt de kalender bestellen via Amazon. Mocht je niet zo van boeren houden, dan is er ook een versie met brandweermannen en één met judoka’s.

Sexy boeren op een kalender

Wil je dit artikel ook lezen: Oehhh er is bewijs dat Fifty Shades Darker heel steamy gaat worden

Reageer op artikel:
Hot, hot HOT! Deze sexy boeren kun je in je huis hangen, want ze poseren voor een kalender
Sluiten