Zara Bircan
Zara Bircan Travel 3 januari 2020

Das gefällt dir! Dit zijn de leukste hotspots in Berlijn die jij wilt bezoeken

Wilde je toevallig nog een tripje met de meiden plannen, maar heb je nog geen idee waarnaartoe? Dan wil je misschien Berlijn nog op je lijst zetten. Beautify vertelt je de leukste hotspots in Berlijn.

Ver hoef je in ieder geval niet te reizen. Al vanaf €39 boek je je treinreis naar Berlijn. Dat is nog eens een heerlijke manier om 6,5 uur quality time te spenderen met je leukste vriendinnen.

Dit zijn de leukste hotspots in Berlijn die jij wilt bezoeken

Bereid je maar alvast voor op een leuk reisje, want waarschijnlijk wil je deze lijst hierna gelijk op je bucketlist zetten. Beautify zet de leukste hotspots in Berlijn voor je op een rij.

1. House of Small Wonder

Hoe leuk en huiselijk ziet House of Small Wonder eruit? Dit super schattige café in Berlijn heeft een Japans thema en is zeker een bezoekje waard. Een leuke Instagram foto met je diner schieten kan ook geen kwaad.

2. Markthalle Neun

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om te kiezen wat je met de meiden wilt eten. De Markthalle Neun maakt dit een stuk makkelijker voor je met allerlei soorten kraampjes. Dus wil je toch maar pizza eten of daar een wijntje bij drinken, dan is deze plek helemaal niet verkeerd.

3. Burgermeister

Je kan haast niet naar Berlijn gaan zonder de lekkerste vette hap te proeven. En wat dacht je van frietjes met kaassaus? Wij vinden het niet erg om onze hamburgers voortaan uit Berlijn te halen.

4. East Side Gallery

Nadat de Berlijnse muur viel, werd het door 118 kunstenaars beschilderd. De hele muur is een soort kunstwerk geworden, dus neem gerust een kijkje langs de hele muur als je naar Berlijn gaat.

5. Monbijoupark

Als je even weg wilt van de stadsdrukte, kun je een wandeling maken in het Monbijoupark. Loop je ook nog eens langs de Spree rivier, dan is jouw dag in Berlijn helemaal gemaakt.

6. Museumsinsel

Krijg je nog geen genoeg van de musea, dan hebben we goed nieuws voor je. Er zijn namelijk vijf musea in het Museumsinsel te vinden, meer dan genoeg voor een leerzame trip. Proef van de historische cultuur en bezoek dit eiland in Berlijn.

7. Gendarmenmarkt

Als één van de bekendste pleinen in Berlijn is de Gendarmenmarkt haast niet te missen. Ben je van plan in de zomer te gaan? Dan kun je er nog een leuke avond van maken, want dan wordt het plein een openluchtconcertzaal. Dat wordt genieten van de live muziek.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Das gefällt dir! Dit zijn de leukste hotspots in Berlijn die jij wilt bezoeken
Sluiten