Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 18 mei 2018

Hotspots Seminyak 2018: Dit is waar je wil slapen, eten, beachclubben en relaxen

Seminyak is één van de drukste plekken op Bali. Het ligt vlakbij de airport en daarom is het vaak een logische bestemming aan het begin en/ of het einde van je reis. Doen hoor, er zijn een paar prachtige beachclubs te vinden in Seminyak, luxe hotelketens en mooie villa’s die je voor weinig kunt boeken. Dit zijn onze aanraders:

Hotspots Seminyak 2018: slapen

Dash Hotel

Dit is misschien wel één van de meest speelse hotels die er bestaan. Op de vloeren vind je de leukste bewegwijzering ever, er staan (stoute) teksten op de muren, er ligt een konijnknuffel ondersteboven op het bed als je aankomt en dat is nog niet alles. Naast al deze speelse dingen is het een heel fijn hotel met een mooi rooftop zwembad, een goede gym en het ontbijt is belachelijk goed.

Hotspots Seminyak 2018: ontbijt/ lunch

Seminyak heeft heel veel tentjes waar je terecht kunt. Teveel om uit te proberen want vaak blijf je niet lang in Seminyak. Er zijn meer tentjes dan wij kunnen opnoemen maar dit zijn onze aanraders:

Dash Hotel

Het ontbijt bij het Dash Hotel was zó goed dat het een plekje verdient in de ontbijt/lunch lijst. Jeetje mina wat een goddelijkheid op de vroege ochtend. Beter kun je je dag niet beginnen.

W Hotel

Wil je een keertje chique doen en een reden hebben om je op te maken? Ga naar de Sunday Brunch in het W Hotel. Voor een vast bedrag mag je je tegoed doen aan ál het eten en champagne natuurlijk.

Nalu Bowls

Nalu Bowls is niet alleen te vinden in Seminyak maar ook in Canggu en Uluwatu. Als je écht healthy wil eten ga je hierheen. Het enige nadeel is dat je bowl zó mooi is dat je ‘m bijna niet wil opeten…

Café Organic

De sapjes, de bowls, de sandwiches. Je kunt hier wel blijven eten. Helemaal omdat het super gezond is. Ze hebben zojuist een tweede vestiging geopend in Canggu. Mocht je naar beide plekken gaan; het is geen straf om hier twee keer te eten.

Hotspots Seminyak 2018: diner

Ook ’s avonds is er genoeg te smikkelen. Ook hier vertellen we alleen tips uit ervaring:

La Favela

Sommige zeggen het coolste restaurant van Seminyak. En terecht volgens ons. Een restaurant met een prachtige binnentuin, vintage en antiek spulletjes, art op de muren en een heerlijke sfeer. Het recept voor een leuke avond.

La Mexicola

Zin in mexicaans? Dan is La Mexicola je place to be. Wat een sfeer. Iedereen danst, is uitgelaten, de styling is op en top af. En het eten is om je vingers bij af te likken. Gaan dus.

Sea circus

We kunnen wel blijven roepen hoe Instagrammable restaurantjes op Bali zijn. Dit is er ook zo’n eentje. Vlakbij een heerlijke winkelstraat. Kortom, ga lekker shoppen en val daarna aan op het fijne eten hier.

Hotspots Seminyak 2018: beachclubs

Potato Head

Potato Head is een enorm mooie beachclub mét een bar in het water en een pool waaruit je de mooiste sunsets kunt zien. Wees vroeg voor een daybed, anders zijn ze bezet (vroeg = voor 10:00 uur). De muziek is fijn, het is fijn en de mensen ook. Hier vertoef je gerust de hele dag.

Mrs Sippy

Mrs Sippy is een gloednieuwe beachclub met een enorm zoutwater zwembad. En het fijne? Het ziet er niet uit als een ‘zwembad zwembad’ doordat het geen strakke lijnen heeft. En daardoor wil je het liefst de hele dag in het water liggen. Kom er uit voor een Instagrammable foto of wat lekkers te eten. Ze hebben het allemaal. Kom ook hier op tijd voor een bedje.

Ku de Ta

Ku de Ta is nog zo’n pareltje. En: alles is er goedkoper dan bij bovenstaande beachclubs. De sushi is echt heel lekker hier en als je er nog een cocktailtje bij neemt wil je helemaal nooit meer weg.

Hotspots Seminyak 2018: spa

Away Spa – W Hotel

Het W Hotel is overal ter wereld een intens fijne plek. Of je er nou slaapt, gaat eten, aan het zwembad gaat liggen óf naar de spa gaat; je dag is top. Bij de Away Spa kom je helemaal tot rust.

Rob Peetoom

Rob Peetoom bestaat al heel lang in Nederland. Maar ze hebben ook een bijzonder mooie salon op Bali. En, de kwaliteit uit Nederland wordt gewaarborgd. Het kan namelijk best eng zijn zomaar een kapper op te zoeken in het buitenland maar bij Rob op Bali ben je in bijzonder goede handen.

Hotspots Seminyak 2018: shoppen

In Seminyak kun je ongelooflijk goed shoppen. De lijst met leuke winkeltjes is té lang om op te noemen maar vergeet in ieder geval Gooseberry niet, de Flea market voor de rattan bags en Kim Soo voor interieur dingen.

Reageer op artikel:
Hotspots Seminyak 2018: Dit is waar je wil slapen, eten, beachclubben en relaxen
Sluiten