Houd jij niet van chocolade? Dan begrijp jij deze 9 dingen zeker

Chocolade, voor de meeste mensen is het een goddelijke substantie. Voor de meeste mensen is het als een orgasme als het blokje smelt op hun tong. Maar jij kent die ervaring totaal niet. Je vindt er eigenlijk niks aan, chocolade. Sterker nog, de hele zoete traktatie kan je gestolen worden.

1. Mensen hebben niet door waar allemaal chocolade in zit

Het zit werkelijk in te veel dingen. M&M’s, chocolate chip cookies, Mars, Twix. O-ve-ral. Houd daar mee op fabrikanten, met overal chocolade in te stoppen.

2. Van bonbons wordt jij niet happy

Vroeger was het je oma die jou de ultieme zoete versnapering wilde toestoppen. Alsof het een waardevolle schat was, zo bood ze je een bonbon aan. Later wilde je lover je verwennen met een doos bonbons. En dan was hij hevig teleurgesteld als jij reageerde met ‘ohw’. Inmiddels weet hij wat je wél lekker vindt.

3. Je kunt ‘hè?! Lust jij geen chocolade?’ niet meer horen

Ja, je weet dat andere mensen het hemels vinden en er zelfs moorden voor willen plegen. Zij kunnen niet begrijpen dat jij er gewoon niet zo veel aan vindt.

4. Soms zeg je dat je allergisch bent

Allergisch zijn is nou eenmaal makkelijker. Andere mensen hebben er meer begrip voor. Sterker nog, ze hebben heel veel medelijden met je. Best wel fijn stiekem.

5. Een toetje kiezen in een restaurant is best een uitdaging

Want overal zit wel iets van chocolade op, in of over.

6. Als je iemand tegenkomt die ook niet van chocolade houdt wil je meteen besties worden

‘Ik houd er ook niet van!’ gil je bijna in haar gezicht. Dit is een heel bijzondere en buitengewone gelegenheid. Je wilt het meteen vieren met haar.

7. Je gruwelt van warme chocolademerk

Ja, ook met slagroom. Iedereen die nog één keer zegt dat warme chocomel helemaal niet écht naar chocolade smaakt, doe je wat aan.

8. Mensen denken altijd dat je aan de lijn doet

Omdat je alle hapjes en snacks met chocolade afwijst. Maar nee, je vindt jezelf niet te dik, je vindt het gewoon niet lekker.

9. Nog één keer: nee, je houdt ook niet van Nutella

En nee, je gaat écht niet mee naar het Nutella-festival.

LEES OOK: Ai, verstandskiezen laten trekken? Zó overleef je het

Reageer op artikel:
Houd jij niet van chocolade? Dan begrijp jij deze 9 dingen zeker
Sluiten