Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Beauty en Style 1 okt 2015

House of Beauty: hét Pink Ribbon event voor elke beauty-addict

Het is vandaag de eerste dag van oktober. Een maand die anders dan anderen is want het is de borstkankermaand. Het hele land wordt in deze maand opgeroepen om iets te doen of bewust te worden van de gevaren van borstkanker. House of Beauty is daar één van die het wel heel leuk aanpakken: een indoor festival die 100% van de opbrengsten doneert aan Pink Ribbon. We kennen helaas allemaal wel iemand in onze omgeving die te maken heeft gehad met deze nare ziekte die spijtig genoeg nog te veel mensenlevens opeist. Gelukkig zijn er steeds betere behandelingen beschikbaar door de groeiende kennis. Het liefst willen we natuurlijk dat deze ziekte wordt overwonnen of op zijn minst nog beter te behandelen is. Oktober is de borstkankermaand en gelukkig zijn er genoeg manieren waarop ook jij je steentje kan bijdragen.

Wie, wat, waar, wanneer

Het indoor festival ‘House of Beauty’ wordt gehouden op 11 oktober van 11:30 – 19:30 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De mooiste merken zoals Bobbi Brown, Estée Lauder, Smashbox en M.A.C. Cosmetics verzamelen zich daar. Nog een ander leuke bijkomstigheid is dat de entree gratis is. En alles wat je koopt wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. Genoeg redenen om een kijkje te nemen en je favo beauty products in te slaan.

To do

De merken bieden inspirerende make-up tutorials aan die live worden uitgevoerd, hemelse spa treatmens, massages en beautyworkshops. En die beautyworkshops krijg je niet zomaar van iemand. Visagisten van Bobbi Brown en Smashbox en vele anderen zijn daar om je de fijne kneepjes van dit vak te leren. Daarnaast is er een een brow bar en zelfs een men’s groomig. Je vriendlief is daarom ook van harte welkom. Uiteraard zitten er aan deze behandelingen wel een prijskaartje maar de hele opbrengst gaat naar Pink Ribbon. Het goede doel waar House of Beauty helemaal om draait.

Kick cancer’s butt

Uiteraard is dit een ontzettend leuk en inspirerend festival waar je de mooiste dingen kan kopen maar ons grootste doel is om meer kennis te vergaren over borstkanker. Naast dat jij hier mooie producten kan kopen en alles te weten komt op beauty-gebied is, wordt er ook veel informatie gegeven over hoe je je borsten kan controleren en wat risico-factoren zijn. Deze informatie kan de jonge generatie behoeden voor deze ziekte en tegelijkertijd andere vrouwen helpen die wel te maken hebben met deze ziekte. Want één ding willen we allemaal dol graag: Kicking cancer’s butt.

Wij zijn in ieder geval aanwezig tijdens de House of Beauty. We hopen dat je ook naar Beauty of House gaat en kom gerust even bij ons langs. Hoofdredactrice Lotte vlecht haren in, verloot een mooie prijs bij de loterij, en ze kan al je vragen beantwoorden. Kom ook!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
House of Beauty: hét Pink Ribbon event voor elke beauty-addict
Sluiten