Beautynieuws: House of Rituals opent haar deuren in hartje Amsterdam

De heerlijke geurkaarsen, de geurstokjes, de showerfoam – we kunnen er bij Rituals geen genoeg van krijgen. Het is dan ook altijd een feestje om deze mooie winkel te bezoeken. De geuren, het licht en de inrichting van de winkel maakt het het mega fijn om daar te zijn. Goed nieuws: Rituals opent ter ere van haar 20-jarige bestaan een holistisch winkel- en lifestyle-conept: House of Rituals.

En het leuke is: dit gaat deze maand al gebeuren…

House of Rituals opent haar deuren

Wanneer je een (dagje) aan het shoppen bent in Amsterdam, kun je vanaf 21 oktober even ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven. Het is namelijk niet zomaar een Rituals winkel. Op deze bijzondere locatie vind je een uniek concept waarbij jouw hele lichaam ontspanning ervaart, de geest tot rust kan komen en de ziel voldoening vindt. Hoe fijn klinkt dit?

Extra’s van House of Rituals

’s Werelds grootste Rituals flagshipstore gaat voor een unieke merkbeleving met geurervaringen voor lichaam en geest én biedt vele nieuwe, exclusieve en premium collecties (can’t wait). En het leuke is: het is niet alleen een winkel, maar ook een spa én restaurant!

Begin oktober gaat de eerst fase al van start met de opening van de begane grond met de oude vertrouwde Rituals collecties, het restaurant, maar ook de eerste verdieping gaat al open met de nieuwe premium collecties.

De tweede opening volgt begin zomer van 2021, hier wordt de Mind & Body’s spa geopend. House of Rituals is dan de ook plek waar de filosofie van het merk, The Art of Soulful Living (de kunst van soulful leven), daadwerkelijk tot leven wordt gewekt én in alle facetten tot uiting komt.

Begin oktober

Wat kunnen we verwachten van de eerste fase? Naast alle vertrouwde luxe Rituals-collecties, zijn er ook extra belevings- en Instagram-waardige hoeken waar bezoekers worden uitgenodigd om hun favorieten producten te ervaren. Naast de store is er ook een restaurant op de eerste verdieping genaamd Rouhi (Rouh is het Arabische woord voor ‘ziel’ en i bekent ‘mijn’).

In dit restaurant worden al je zintuigen geprikkeld, kun je genieten van bijzondere thee tot mocktails én je kunt er heerlijk lunchen en dineren. Al het eten is geïnspireerd op de keuken uit het Midden- en Verre Oosten.

Lees ook: Beautynieuws: vanaf deze week is NOTE Cosmétique exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

Reageer op artikel:
Beautynieuws: House of Rituals opent haar deuren in hartje Amsterdam
Sluiten