Bijna! Vanaf deze datum wordt Huda Beauty verkocht bij Ici Paris XL

Wow! Er stromen steeds meer en meer beautynieuwtjes binnen (love it). Voor wie dol is op make-up én fan is van Huda Kattan, heeft geluk. Binnenkort is Huda Beauty namelijk verkrijgbaar bij Ici Paris XL. We hebben nog maar heel eventjes geduld nodig en dan mogen we ons eindelijk optutten met de producten van Huda Beauty.

Voor welk beauty item ga jij?

Huda Beauty

Voor wie nog niet bekend is met Huda Kattan – hierbij een kleine samenvatting. Huda Kattan aka Huda Beauty was in 2013 al bekend in de beauty-industrie. Uiteraard nadat ze al een aardige fanbase had opgebouwd op social media (lees: 47.8 miljoen volgers op Instagram). Ze lanceerde een beautylijn bomvol producten waar zelf voor de volle 100% achterstaat en ook daadwerkelijk zelf gebruikt.

Denk hierbij aan prachtige valse wimpers, verschillende oogschaduwpaletten, foundations en lipsticks. Na een X aantal jaar is het merk inmiddels mega populair bij menig beauty-influencer. Ook Kim Kardashian is groot fan van de beautylijn van Huda Kattan.

Nieuwtje

Wat Kate nog niet in haar beautylijn had, was een mascara. Om die reden dropte Huda dit jaar nog haar allereerste mascara en het internet werd meteen he-le-maal wild. Maar dat is nog niet alles: Huda Beauty komt naar Nederland en wordt vanaf 13 oktober exclusief verkocht bij Ici Paris XL. Wij kunnen niet wachten.

Enthousiaste Huda

“We zijn super enthousiast om Huda Beauty landelijk te lanceren in heel België en Nederland bij Ici Paris XL, dé retailer schoonheidsspecialist voor de Benelux!

We zijn zo enthousiast om de Huda Beauty-magie onder een breder publiek te verspreiden en we zijn heel blij dat we zulke geweldige partners aan boord hebben die klaar staan ​​om met ons en al onze merken mee te groeien.” Aldus Huda Kattan op het Instagram-account van So PR.

Lees ook: Nieuws in beautyland: er is een K-Beauty winkel geopend in hartje Amsterdam

Reageer op artikel:
Bijna! Vanaf deze datum wordt Huda Beauty verkocht bij Ici Paris XL
Sluiten