Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 15 sep 2020

Huh? Verklapt deze kandidaat van WIDM zijn exit?

Sinds twee weken is Wie is de Mol? weer helemaal terug van weggeweest. De velen aanwijzingen, theorieën en de verdenkingen vliegen ons om de horen én… verklapt er nu een WIDM-kandidaat dat hij het spel gaat verlaten? Dit is wat we daarover weten.

Dit is wel heel verdacht, als je het ons vraagt.

Exit WIDM-kandidaat?

Jeroen Kijk in de Vegte was laatst te gast bij Radio 2 en hij leek zich daar versproken te hebben. Volgens RTL Boulevard versprak Jeroen zich over zijn exit bij het programma.

Zo antwoordde hij op een vraag over WIDM: “Daar doe ik nu nog helemaal geen uitspraken over. Ik wacht even tot ik eruit gevlogen ben..”. Verdacht of verdacht?

Redder in nood

Al gauw mengt Jan-Willem Roodbeen (zijn collega) zich met het gesprek. Het lijkt erop dat hij de situatie wil redden. De oud-deelnemers corrigeerde namelijk direct zijn collega na zijn uitspraak, waarna Jeroen er snel aan toevoegde: “Of als ik natuurlijk de Mol of de winnaar ben.”

Nu is natuurlijk de vraag; sprak Jeroen zich écht of zei hij simpelweg maar iets? Dat is helaas niet helemaal duidelijk. Het is natuurlijk bij Wie is de Mol niet altijd wat het lijkt.. Dat weten we allemaal.

Wanneer te zien?

Wanneer je nog niet allebei de afleveringen van het jubileumseizoen van WIDM heb gezien (lucky you), dan kan je dat nog lekker terugkijken op NPO. Ook kun je je alvast inlezen wie de WIDM-kandidaten zijn en over het feit dat Nikkie de Jager zich versproken heeft.

Zo sta je toch al 1-0 voor wanneer je begint met kijken. Wie is de Mol? is iedere zaterdag te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Lees ook: Champignonboerin Michelle en Maarten gaan trouwen (géén coronahuwelijk)

Reageer op artikel:
Huh? Verklapt deze kandidaat van WIDM zijn exit?
Sluiten