Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 4 dec 2020

Dit wil je: deze huidverzorging is perfect als je last hebt van een vette huid

Wanneer de olieproductie in je lichaam goed geregeld is, kan je hier echt profijt van hebben. Aan de andere kant: als dit niet zo is, is een vette huid een heel vervelend probleem. Het eerste wat je kan doen is er proberen achter te komen wat de oorzaak is van je vette huid. Daarnaast kan je onze tips voor huidverzorging van een vette huid nog doornemen. Het belangrijkste zijn echter de producten die je gebruikt.

Wij hebben de producten voor je op een rijtje gezet die je kan gebruiken bij een vette huid.

Huidverzorging vette huid

Wij hopen dat we je hiermee kunnen helpen en dat je van je vette huid afkomt. Dit zijn onze favoriete producten:

1. The Ordinary, Natural Moisturising Factors + HA

Deze lichte formule van deze huidverzorging voor een vette huid van The Ordinary werkt voornamelijk met hyaluronzuur. De hyaluronzuur zorgt ervoor dat het hele oppervlakte van je huid gehydrateerd is en dat het extra water aantrekt.

2. PAULA’S CHOICE, Ultra-light daily hydrating fluid

Met SPF 30 word je huid ook nog eens goed beschermd tegen de zon. De crème is vooral goed voor een vette en acne gevoelige huid. Het zorgt ervoor dat puistjes geen kans meer maken op jouw huid.

3. MARIO BADESCU, The Essentials Kit – Huidverzorging Vette Huid

In deze Essentials Kit zitten alle bestselling producten van Mario Badescu’s. Deze producten zijn speciaal voor huidverzorging van een vette huid. Extra hyderaterend, verzorgend en cleasing.

4. Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask Huidverzorging Vette Huid

Dit masker richt zich extra op het overtollige vet van een vette huid. En dat allemaal terwijl je ligt te slapen. Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask bevat een efficiënte formule die je zeker gaat helpen.

5. NOID, Low-Viscosity Cleaning Ester

Deze cleasing van NOID herstelt je huid weer tot zijn originele staat. Je vette huid voelt na deze cleaning onwijs gehydrateerd en het verwijdert alle overtollige viezigheden.

6. The Ordinary, Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%

Dit serum van The Ordinary is compleet olie-vrij. Een perfecte huidverzorging voor een vette huid. Door de producten: pure Vitamin C en Alpha Arbutin – is dit een heel sterke formule voor elke huid. Als je het op je huid aanbrengt zal het olieachtig aanvoelen, maar wij kunnen je verzekeren dat dit snel zal verdwijnen.

7. Biodermal, Face gel Huidverzorging Vette Huid

Face gel van Biodermal is een diep reinigende, parfumvrije gel voor dagelijks gebruik. Het verwijdert overtollig talg en onzuiverheden op een doeltreffende en milde wijze, zonder de huid uit te drogen.

8. Clinique, Oil-Control Cleansing Mask Masker

De Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask van Clinique is een kalmerend, natuurlijk masker op klei-basis dat de genezing van puistjes bevordert, toekomstige puistjes en een glimmende huid voorkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je: deze huidverzorging is perfect als je last hebt van een vette huid
Sluiten