Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 feb 2018

Holy shit: Mensen huilen en schreeuwen bij het zien van horrorfilm Hereditary

Eerder kon je op Beautify al lezen welke enge films dit jaar op het witte doek verschijnen. Als dat zelfs nog kinderspel voor je is, dan kun je je binnenkort eens gaan wagen aan de nieuwe horrorsensatie Hereditary.

Het lijkt er namelijk op dat zelfs de diehard horrorfans Hereditary niet aan kunnen. Mensen schreeuwen alles bij elkaar en rennen huilend de zaal uit. Zonder grappen.

Horrorfilm Hereditary

De film gaat over de familie Graham. Grootmoeder Ellen van de familie komt te overlijden en het blijkt dat de voorouders van de familie Graham niet zo braaf zijn geweest. Hoe meer ze komen te weten, hoe meer ze verwikkeld raken in gevaar. Uiteindelijk moeten ze er alles aan doen om te ontsnappen aan het gruwelijke lot dat hun voorouders hebben gekend.

Als je denkt dat het klinkt als normale horrorkost, dan heb je het he-le-maal mis. Op internet vind je namelijk alleen maar recensies waarin staat dat mensen huilend de zaal uitrennen. En dan hebben we het nog niet gehad over het geschreeuw tijdens de film.

Zou het echt de allerengste horrorfilm aller tijden zijn? De echte kenners vinden van wel. Maar je mag het natuurlijk ook zelf uitzoeken als je durft. Wij laten deze in ieder geval aan ons voorbij gaan.

Reageer op artikel:
Holy shit: Mensen huilen en schreeuwen bij het zien van horrorfilm Hereditary
Sluiten