Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 4 aug 2020

Sibuna! Alle afleveringen van Het Huis Anubis staan sinds deze week op Videoland

Een mysterie, duizend vragen, dit is Het Huis Anubis. Herkennen jullie de eerste zin nog van het intro-lied van de nostalgische serie op Nickelodeon? Echte fans vast en zeker. En laten we nou net goed nieuws hebben voor de echte fans onder ons, het Huis Anubis staat namelijk sinds deze week op Videoland.

En ja, alle seizoen en dus alle afleveringen zijn te zien. Dat wordt bingen

Huis Anubis op Videoland

Het Huis Anubis was misschien wel een van je favo kinderprogramma’s vroeger, en spannend dat het was. Maar waar ging het ook alweer nou precies over? Even een geheugenopfrissertje: in deze serie wonen er acht jongeren in een prachtig herenhuis ui 1900 dat inmiddels dient als internaat.

De acht jongeren wonen er onder toeziend oog van de mysterieuze conciërge Victor. Je weet wel, die ene van : “Het is 11 uur geweest, ik wil een speld horen vallen..”.

Wanneer de nieuweling, Nienke, een nacht op zolder moet slapen als ‘ontgroening, doet zij een hele bijzondere ontdekking. Het huis bezit namelijk een groot mysterie. Weet je nog wat het mysterie was? In vier mega-spannende maar ook romantische en hilarische seizoenen wordt steeds duidelijker hoe het allemaal precies in elkaar zit..

404 afleveringen te gaan

En we hebben goed nieuws: in totaal heeft de spannende serie 404 afleveringen, dat wordt dus heerlijk bingen deze zomer. Het is nog niet bekend of de drie films en de spin-off ook binnenkort te zien zullen zijn. Maar volgens mij zijn we de aankomende tijd wel eventjes zoet.

Dit heugelijke nieuws werd wel op een hele leuke manier bekend gemaakt. Ken je Amber nog? De diva van het stel? Zij maakte dit nieuws bekend via onderstaand filmpje. Wij kunnen niet wachten..

Lees ook: OMG – Ferry uit de populaire Netflix-serie Undercover krijgt een eigen film

Reageer op artikel:
Sibuna! Alle afleveringen van Het Huis Anubis staan sinds deze week op Videoland
Sluiten