Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 feb 2018

Huis kopen? Voor hetzelfde geld kun je ook een eigen eiland kopen

Als je al eventjes op een eigen kamertje van een paar vierkante meter heb gewoond, ben je na een paar jaartjes vast toe aan een plekje die ècht van jou is. Nee, we bedoelen geen huis. Iets veel beters zelfs.

Een huis kopen? Dan heb je vast al flink gespaard. Maar voordat je een deal gaat afsluiten, wil je even weten waar je je geld nog meer aan kan uitgeven.

Huis kopen? Liever een eiland

Als je altijd had gedroomd van een eigen plek die overgoten wordt met zon, zee, strand en palmbomen, dan wordt het hoog tijd om wakker te worden.

Want voor 281.000 euro kun je in Amsterdam een woonplek met vier muren om je heen kopen, maar ook een stukje privé-eiland in de buurt van Schotland. 26 hectare groot. Wij weten het wel hoor.

Linga is de naam van het eiland en kan helemaal van jou zijn. Kanttekening: Je mag niets erbij bouwen, terwijl er maar twee vervallen huisjes op staan. Je mag ze opknappen, dat dan weer wel. Verwacht ook weinig mensen en weinig mogelijkheden om je te kunnen verplaatsen.

Als je op zoek bent naar rust en geweldige natuur, dan is dit plekje helemaal voor jou gemaakt. Op naar de heerlijkste Island vibes.

Reageer op artikel:
Huis kopen? Voor hetzelfde geld kun je ook een eigen eiland kopen
Sluiten