Janne Vogel
Janne Vogel Love & Seks 21 apr 2020

Huisje, boompje, beestje: déze 3 sterrenbeelden dromen over een toekomst met hun lief

Iemand vinden die én superleuk is én enthousiast wordt van het idee om de rest van zijn of haar leven met jou te spenderen. Als jij niet kunt wachten om te settelen, klinkt dat waarschijnlijk als een droom. Ben jij toe aan een serieuze relatie en een toekomst met jouw (toekomstige) lief? Dan wil je daten met een van de volgende drie sterrenbeelden.

Sterrenbeelden die een romantische toekomst met je willen plannen

Zoek je een partner die niet kan wachten om zijn of haar ‘ik’ in ‘wij’ te veranderen? Dan ben je wellicht op zoek naar een partner met een van de volgende drie sterrenbeelden.

Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram vinden het heerlijk om een nieuwe relatie te beginnen. De rush die ze krijgen van het dagdromen over een toekomst samen met jou is waar ze voor leven. Het kan een Ram daarentegen wel benauwen als zijn of haar partner te aanhankelijk wordt. Rammen hebben het liefst een partner die genoeg zelfvertrouwen heeft en heel onafhankelijk is. Alleen dan durven ze zich daadwerkelijk te binden.

Kleine sidenote: het teken Ram is heel impulsief, dus het kan best zo zijn dat een Ram halsoverkop verliefd wordt en gaat settelen. Om er vervolgens achter te komen dat het toch niet echt gaat werken. Auch.

Weegschaal

Weegschalen zijn zó verliefd op het idee van verliefd zijn, dat ze zo snel mogelijk een toekomst plannen met een potentieel liefje. Zodra dit positieve, levenslustige teken iemand vindt die zijn of haar hart verovert, verplaatst al het andere in hun leven zich naar de achtergrond.

Luister soms niet te veel naar de woorden van een Weegschaal; zijn of haar acties vertellen veel meer. Pas wanneer je Weegschaal-partner concrete stappen zet richting de toekomst waar jullie het over hebben gehad, weet je dat hij of zij echt in is.

Kreeft

Iedereen die ooit met een Kreeft heeft gedate, weet dat het bij dit teken allemaal over familie en commitment gaat. Kreeften zijn extreem gevoelig en verbergen hun verlangen naar een toekomst met iemand vaak net zo lang tot ze weten dat hun hart veilig is. Je kunt er in ieder geval van uit gaan dat mensen met het sterrenbeeld Kreeft al vroeg weten of ze iemand wel of niet op lange termijn in hun leven zien.

Als een Kreeft zich bij jou veilig genoeg voelt om uit z’n schulp te kruipen, ben je een loyale, liefdevolle en verzorgende partner. Kreeften verwachten van hun partner dat ze al vroeg emotioneel investeren in de relatie. Als ze die bevestiging niet krijgen, kunnen daaruit voortvloeiende twijfels en onzekerheden ervoor zorgen dat ze zich terugtrekken.

Dromen over de toekomst in het algemeen..

.
Uiteindelijk is het natuurlijk mogelijk om een toekomst te plannen met elk sterrenbeeld denkbaar. Zolang je een gelukkige, gezonde relatie hebt waar je voldoening uithaalt, is dromen over een huisje, boompje, beestje-situatie nooit een slecht idee…

Lees ook: