Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 november 2017

Eindelijk! De deuren van het eerste The Hunger Games pretpark zijn geopend

Het was al een tijdje bekend, maar nu is het dan toch echt zo ver: De deuren van het aller-, aller-, allereerste The Hunger Games pretpark zijn geopend. Eindelijk, eindelijk voor alle die hard fans onder ons, die hier al zo'n tweee jaar op hebben gewacht.

Een pretpark waar alles in het teken staat van je favoriete film, hoe gaaf is dat? Disney-fans hebben natuurlijk Disneyland Parijs en nu hebben alle The Hunger Games-fans ook een ‘eigen’ pretpark.

The Hunger Games pretpark

Het pretpark is als het ware opgedeeld in verschillende delen die ieder weer een eigen thema hebben. Er zijn onder meer elementen te vinden van District 12, Peeta’s bakkerij en Capitol. Verwacht achtbanen, lekker eettentjes en plekjes waar je lekker kunt chillen. En dat allemaal in een Hunger Games-sfeertje.

Met deze video kun je al eventjes proeven van de sfeer:

Als je een bezoekje wil brengen aan het pretpark, dan begeef je je wel op grond van Dubai. Maar hee, weer een reden om daar ook eens een keer naartoe te gaan right? Misschien wel een ideetje voor je volgende vakantie.

Dit kun je dan ook doen als je dan toch in Dubai bent: Nice: Dubai heeft een mega opblaasbaar waterpark waar je intens gelukkig van wordt

Reageer op artikel:
Eindelijk! De deuren van het eerste The Hunger Games pretpark zijn geopend
Sluiten