Hustlers is de bad ass vrouwenfilm die je deze week nog met je vriendinnen wil zien

Het is weer tijd om een bezoekje te plannen naar de bioscoop. De nieuwe film Hustlers draait sinds vorig week in de bioscoop en het is dé film die je gezien wil hebben.

Een film samen met Jennifer Lopez, Lili Reinhart en Cardi B. Deze combinatie alleen al klinkt als een reden om nu naar de bioscoop te gaan. Maar waar gaat deze film precies over?

Waar gaat de film Hustlers over?

De film is gebaseerd op een artikel dat in 2016 verscheen in het New York Magazine. Het artikel gaat over een groep brutale strippers die samen hebben besloten om de rijke mannen van Wall Street een lesje te leren.

In de film zien we een groep getalenteerde strippers die hun inkomsten sterk ziet dalen na de beurscrash van 2008. Hierdoor besluiten ze dat het genoeg is en draaien ze de rollen om.

Hoe ze dat gaan doen? Ze gaan hun voormalige Wall Street klanten oplichten zodat ze binnen no time een luxe leventje kunnen leiden. Dit gaat natuurlijk niet voor altijd goed. Hun vriendschap wordt bedreigd en ook de Amerikaanse Belastingdienst krijgt het in de gaten.

De dramafilm Hustlers draait sinds 13 september in de Nederlandse bioscoops en duurt ongeveer een uur en drie kwartier. Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de officiële trailer van Hustlers.

Hustlers Trailer #2 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Hustlers Trailer starring Constance Wu! Let us know what you think in the comments below. ►Buy Tickets for Hustlers: https://www.fandango.com/hustlers-218764/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

Meer over films:

Reageer op artikel:
Hustlers is de bad ass vrouwenfilm die je deze week nog met je vriendinnen wil zien
Sluiten