Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 25 sep 2018

Ehhh, is I Am Aisha nou boos op Corry Konings in de volgende aflevering?!

We moeten het hier toch echt even over hebben. Aan het einde van de vorige aflevering van Expeditie Robinson zien we I Am Aisha boos tekeergaan tegen een expeditielid. Het lijkt alsof ze het tegen Corry Konings heeft, maar dat zou wel heel heftig zijn.

Expeditie Robinson

We hebben er alweer drie afleveringen op zitten van het fantastische survival programma Expeditie Robinson. Sommige deelnemers hebben het al best zwaar, wat natuurlijk logisch is.

Zo zagen we I Am Aisha en Josylvio die al helemaal flipten toen de vuursteen kwijt was. Op zich is dat ook niet heel gek. Je hebt weinig te eten, je weet dat je geen eten meer kunt maken zonder vuursteen, het is heet en je hebt geen energie. Logisch dat je dan boos wordt om kleine dingetjes.

I Am Aisha boos

Maar in het voorproefje van de volgende aflevering lijkt het alsof I Am Aisha mega boos is op Corry Konings. We horen haar het volgende zeggen: “Het is altijd wat met jou. Jij hebt een grote bek, how about that. Volgens mij ben je zo verwend dat alles meezit al die tijd met jou. 16, 67, 880 Jaar oud. I don’t care. Je bent gewoon eerlijk Corry. Opeens ben je er klaar mee.”

Oké, dit kan twee dingen betekenen: of ze is boos op Corry, of ze is boos op Steven. Laten we dat laatste hopen, want respectloos zijn naar ouderen toe is iets wat echt niet door de beugel kan. Wat het ook is, er komt sowieso meer drama in de volgende aflevering.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Smokkelen wordt lastig: Zo worden de tassen bij Expeditie Robinson gecontroleerd

Reageer op artikel:
Ehhh, is I Am Aisha nou boos op Corry Konings in de volgende aflevering?!
Sluiten