Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 2 okt 2018

I am Aisha is een stuk ouder dan je denkt

In de vorige aflevering van Expeditie Robinson moest I am Aisha de groep verlaten. Kleine correctie: koos ze er zelf voor om na een uit de hand gelopen ruzie van het eiland te gaan. Maar even, heb je er al bij stil gestaan wat haar leeftijd eigenlijk is?

Met haar uitgesproken mening, lange nagels en bos haar is I am Aisha één van de opvallendste deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Maar hoe oud is ze eigenlijk?

De leeftijd van I am Aisha

De kans is groot dat je nog nooit hebt nagedacht over de leeftijd van Aisha. Maar eerlijk: mocht je een gokje doen, dan schat je haar waarschijnlijk in de 20, niet ouder dan 30, toch?

De Volkskrant plaatste in 2016 een artikel over Aisha. Hierin suggereren ze dat ze toen 32 was, wat betekent dat ze nu in ieder geval 34 is. Ouder dan we verwachtten, maar na wat verder speurwerk lijkt het erop dat de zangeres zelfs nog een tikkeltje ouder is.

Grazia ging vol FBI op Aisha om haar leeftijd te achterhalen. Hoewel ze er nog jeugdig uitziet en wij graag haar perfecte huid willen, heeft ze waarschijnlijk wat meer jaren op de teller staan dan 34.

Het lijkt er namelijk op dat Aisha 40 jaar oud is. Dit staat nergens open en bloot op het internet, maar in Idols 2007 zou Aisha hebben gezegd dat ze 29 jaar is. Een klein rekensommetje en je weet dat ze nu (rond de) 40 is.

Aisha vertelt eindelijk waarom ze gigantische nagels had tijdens Expeditie Robinson

Wil je weten wat deelnemer Steven van de ruzie tussen Corry en Aisha vond? Je ziet het hier:

Grazia

Reageer op artikel:
I am Aisha is een stuk ouder dan je denkt
Sluiten