Renée
Renée | LinkedIn Life 20 jul 2019

Je krijgt nu 15% korting op I.Ma.Gi.N. Jewels met deze kortingscode

Is je outfit écht een outfit als je geen sieraden om hebt? Wij vinden van niet. Met liefde zoeken we stiekem iedere maand weer nieuwe oorbellen, kettinkjes en armbanden uit om aan onze garderobe toe te voegen. En nu doen we dat met korting, want bij I.Ma.Gi.N. Jewels krijg je nu 15% korting op (bijna) de hele collectie.

I.Ma.Gi.N. Jewels is opgericht door twee Belgische ontwerpers en we zijn maar al te blij dat ze inmiddels ook een winkel in ons land hebben geopend. Maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Runstraat 9 te gaan om de items in het echt te bewonderen, kun je ook online je slag slaan. Met de I.Ma.Gi.N. Jewels kortingscode shop je nu al je favoriete items met een fijne korting.

I.Ma.Gi.N. Jewels kortingscode

I.Ma.Gi.N. Jewels kortingscode

Met de I.Ma.Gi.N. Jewels kortingscode BEAUTIFY15 krijg je de komende twee weken dus 15% korting op de hele collectie, behalve de GOLD lijn. Je kunt de items mooi met elkaar mixen en matchen, zodat je je outfit helemaal kunt afstylen.

De sieraden zijn met verschillende materialen ontworpen. Van sterling zilver en natuurlijke stenen tot 18 karaats goud en diamanten: zo zit er altijd iets moois voor jou tussen en geef je iedere look een luxe randje.

kortingscode voor I.Ma.Gi.N. Jewels

De Beautify redactie vindt de coin kettingen helemaal te gek. De co coin gem kost normaal gesproken €56, maar met de kortingscode krijg je €8,40 korting. Daardoor betaal je nog maar €47,60.

Combineer de co coin ketting met de co galaxy star ketting (met korting ook voor €47,60) en je hebt het super leuke lookje samengesteld dat je op de allereerste foto in dit artikel ziet. Wij zijn fan.

De I.Ma.Gi.N. Jewels kortingscode BEAUTIFY15 is geldig tot en met 3 augustus 2019.

Reageer op artikel:
Je krijgt nu 15% korting op I.Ma.Gi.N. Jewels met deze kortingscode
Sluiten