Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Travel 16 december 2019

Zeg maar doei tegen de winter en pak deze goedkope Ibiza aanbieding nu met je moeder

Ben jij die koude winter dagen ook helemaal beu? Dan vlieg je toch gewoon eventjes naar Ibiza. Bij Lidl heb je nu de aanbieding van je dromen. Je kan nu namelijk naar het eiland vliegen voor een prikkie en dat is alles wat we nú willen.

Regen, koude wind en grijze wolken of perfecte temperatuur, zon en een blauwe lucht? Wij weten wel waar we voor kiezen. Helemaal nu er een speciale aanbieding is.

Goedkoop naar Ibiza

Wil je er lekker tussenuit en is Ibiza het eiland waar je graag naartoe wil? Grijp dan nu je kans, want Lidl heeft de aanbieding waar je al die tijd op hebt gewacht. Dus bel je moeder maar op, want het is tijd om op vakantie te gaan.

Voor €339 vlieg je met Lidl al naar Ibiza. Klinkt goed toch? Maar het is nog beter. Bij deze prijs zit het hotel én een huurauto inbegrepen. Met deze reis verblijf je acht of vijftien dagen op dit geweldige eiland. Genoeg tijd om de leukste plekken te ontdekken en genieten van het heerlijke weer.

Niets is lekkerder dan even te ontsnappen van deze koude, winterse dagen. Op Ibiza ligt de temperatuur in de winter rond de 18 en 19 graden dus koud ga je het hier niet hebben. Het hotel is centraal gelegen en de mooiste plekjes zijn op loopafstand.

Meer informatie

Zie jij jezelf en je moeder al helemaal zitten aan het strand met een cocktail in de hand? Klik dan hier om jullie reis te boeken en voor meer informatie over deze geweldige aanbieding. Pak die koffers maar snel in en vertrek naar de zon.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Zeg maar doei tegen de winter en pak deze goedkope Ibiza aanbieding nu met je moeder
Sluiten