Renée
Renée | LinkedIn Life 29 okt 2018

Op naar Amsterdam: het Museumplein wordt weer omgetoverd tot een kerstdorp

De klok is verzet, waardoor de dagen korter worden. Je eerste reactie is dan waarschijnlijk niet zo positief, maar maak je geen zorgen. Beautify heeft leuk nieuws om je weer wat vrolijker te maken. Ice Village keert in 2018 weer terug in Amsterdam en wij weten op welke datum dat is.

Ice Village Amsterdam is dé plek voor alle kerstliefhebbers die van schaatsen houden. Ook dit jaar is het weer een groot feest op het Museumplein en je wil hier zeker heen als je tussen de influencers op de ijsbaan wil staan.

Ice Village in Amsterdam

Niet alleen keert de magische schaatsbaan terug (mét prachtig uitzicht op het Rijksmuseum), ook kun je er weer terecht voor een glühwein (of twee) en alle kerststallen. Met andere woorden: het is een plek waar je met de meiden heen wil.

Openingstijden en entree

Het beste nieuws is natuurlijk dat Ice Village terugkeert. Maar wat ook fijn is, is dat entree gratis is. Als je dan toch in de buurt van Amsterdam bent kun je gewoon gratis door het kerstdorp heen lopen. Begin dus alvast met het plannen van een datum, want de kerstmarkt is op de volgende dagen open:

14 – 26 december: 11:00 – 20:00 uur
Met uitzondering van: 24 en 25 december: 11:00 – 17:00 uur

Meer informatie vind je op de website. Wij zetten onszelf alvast op ‘aanwezig’.

Kom maar door met de kerst! Dit moeten wel de leukste kerstmarkten zijn

Reageer op artikel:
Op naar Amsterdam: het Museumplein wordt weer omgetoverd tot een kerstdorp
Sluiten