Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 december 2017

Waarom jouw last minute kerstcadeaus juist de állerbeste onder de boom zijn

Je hele familie heeft hun pakketjes al onder de boom gelegd. En ook je vriendinnen hebben hun kerstcadeaus in huis. Je begint nu wel een beetje in de stress te raken, want jij doet alles op het laatste moment in het leven en je hebt nog niet eens een idéé wat je gaat kopen. Maar geen stress, want het zijn juist de mensen die hun kerstcadeaus last minute kopen die de allerbeste pakjes onder de boom leggen.

Geen stress en geen zorgen als je altijd alles op het laatste moment doet. Dingen uitstellen is namelijk helemaal niet zo slecht als je zou denken. Sterker nog, mensen die het kopen van kerstcadeaus uitstellen, leggen uiteindelijk juist de béste cadeaus onder de boom.

Je bent creatiever met het vinden van cadeaus

Omdat je het kopen van je cadeaus hebt uitgesteld, heb je nu nog maar kort de tijd om iets te verzinnen. En juist door de tijdsdruk word je creatiever. Je zult out of the box moeten denken om tot een oplossing te komen. Als je braaf maanden geleden begonnen was met lijstjes maken en cadeaus scoren, was je nooit op zulke inventieve ideeën komen.

Je koopt pas iets als je het echt zeker weet

Jij koopt geen cadeaus met de reden dat je dan klaar bent en dat karweitje kan afvinken van je to-do list. Nee, jij maakt wel overwogen een keuze. Daardoor kan het allemaal wat langer duren, maar dan kom je uiteindelijk wel met iets goeds aanzetten.

De basic dingen zijn al uitverkocht

Tegen de tijd dat jij cadeaus gaat kopen, zijn alle basic dingen al uitverkocht. Daar kun je van balen, maar je kunt het ook omarmen. Want laat de mensen die vroeg hun pakketjes scoren maar lekker met de basic dingen aan komen zetten. Uiteindelijk ben jij de persoon die de allerbeste cadeaus geeft aan de mensen waar je van houdt.

Toch een beetje stress? Wij hebben de oplossing

Maak je je nu toch een beetje zorgen of je nog wel cadeaus kunt vinden? Geen zorgen, want wij helpen je. Bij ICI Paris XL kun je namelijk voor iedereen wel een geschikt cadeau vinden. En binnen ieder budget. Bovendien kun je vlak voor Kerstmis nog je cadeaus bestellen en weet je zeker dat de pakketjes op tijd binnen zijn.

Wat dacht je ervan om deze cadeaus te kopen voor je moeder, zusjes of nichtjes? Hiermee maak je iedereen sowieso gelukkig:

[one_half][/one_half][one_half_last]Een giftset van Miss Dior van 105,57 nu voor 79,18 euro. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Deze kaars geurt naar pasgerijpte peren, witte fresia’s, amber, patchoeli en houtnoten. Brandduur van de kaars is 45 uur. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last] Black Opium van Yves Saint Laurent is een heerlijke geur. In het pakket vind je 50 ml L’Eau de Parfum samen met een mini-lipstick Rouge Pur Couture Nr. 1. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]
Ook voor wat minder budget kun je een prachtcadeau scoren bij ICI Paris XL. Deze Lancôme-lipstick bijvoorbeeld, verkrijgbaar in 39 (!) tinten.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Het oogschaduwpalette waar iedere vrouw haar hart sneller van gaat kloppen. Dit palette heeft alles wat je nodig hebt voor een zwoele daglook, een intens smoky avondlook and everything in between.[/one_half_last]

In samenwerking met ICI Paris XL

Reageer op artikel:
Waarom jouw last minute kerstcadeaus juist de állerbeste onder de boom zijn
Sluiten