Isis van Graas
Isis van Graas Life 6 juni 2019

De 5 meest iconische vriendschappen uit films en series die onwijs herkenbaar zijn

Samen met je vriendengroep of beste vriendin maak je veel mee en maak je de grappigste herinneringen. Dat is ook hoe de meest iconische tv-shows, series en films zijn ontstaan. Je herkent je vast in een van deze iconische vriendschappen.

Hilarische grappen en momenten uit series is waar we ontzettend gelukkig van worden. Benieuwd welke herinneringen jou weer te boven schieten? Lees dan snel verder.

Lees ook: 5 voordelen van opgroeien met broers (zelfs als je elkaar niet kon uitstaan vroeger)

De vriendschappen uit iconische films en series die je sowieso herkent

Tijdens het bingewatchen van films en series heb jij vast momenten van herkenning gevoeld door de iconische vrienschappen als Friends, How I met Your Mother en Gilmore Girls. Benieuwd welke herinneringen jou weer te boven schieten? Lees dan snel verder.

1. Rory en Lane uit Gilmore Girls

Rory en Lane waren beste vrienden omdat ze altijd elkaars geheimen tussen elkaar hielden. Lane had een grote CD collectie onder de vloer verstopt zitten en Rory heeft dat never nooit per ongeluk verteld aan Ms. Kim. Ook toen Rory naar Chilton ging en er een grote afstand tussen de twee was, bleven ze besties.

2. Harry, Ron en Hermelien uit Harry Potter

Deze drie helden zijn vrienden door dik en dun. Samen zijn ze tegen alle Voldemort chaos gaan vechten en ook op school hielpen ze elkaar met de kleinste dingen.

3. Serena en Blair uit Gossip Girl

Deze vriendschap ging gepaard met een hoop drama door de jaren heen, maar dat zijn we wel gewend van de serie. Ondanks alles kwamen ze altijd terug bij elkaar en vierden ze hun vriendschap vrolijk verder. Totdat er weer een jongen om de hoek kwam kijken…

4. De vriendengroep uit Friends

Deze vriendschap is misschien wel de meest iconische uit het rijtje. Door deze vriendengroep heb jij er vast meerdere keren over gedroomd om samen met je beste vrienden naar de grote stad te verhuizen. In de serie vliegen de grappen om je oren, net als in jouw eigen vriendengroep.

5. De vriendengroep uit How I Met Your Mother

Een andere vriendengroep die net zo hilarisch is als Friends, is de crew van How I Met Your Mother. Types als Barnie de fuckboy, Ted de hopeloze romanticus en het perfecte stel Marshall en Lily komen vast ook voor in jouw vriendengroep. Daarom is de serie des te grappiger om te kijken.

Lees ook: Waarom iedere vrouw naast haar relatie óók nog een beste vriend nodig heeft

Reageer op artikel:
De 5 meest iconische vriendschappen uit films en series die onwijs herkenbaar zijn
Sluiten