Isis van Graas
Isis van Graas Life 25 april 2019

Op zoek naar een huisgenoot? Dit is jouw perfecte match op basis van je sterrenbeeld

De beste manier om mensen te leren kennen is met ze samenleven. Je sterrenbeeld kan licht werpen op welke huisgenoten goed, slecht of ronduit vreselijk voor je zijn. Benieuwd wat voor jouw de perfecte huisgenoot is? Lees snel verder.

De sterren hebben gesproken: dit zijn de sterrenbeelden waar jij juist wél of niet een geweldige tijd mee gaat hebben.

Lees ook: Je horoscoop heeft gesproken: hier knap jij op af in een relatie op basis van je sterrenbeeld

Met welk sterrenbeeld wil jij samenwonen?

Je horoscoop weet precies welke normen en waarden jij hebt wanneer het aankomt van het vinden van je huisgenoot. Erg handig, want op deze manier weet je precies waar je rekening mee moet houden bij je toekomstige huisgenoot.

Ram

Leef samen met…

Ram: Jullie snappen elkaar gelijk en zien al snel dat jullie gelijkwaardige bondgenoten zijn (en potentiële tegenstanders). Een wederzijds respect is direct aanwezig.
Boogschutter: Als jullie huis na een paar weken nog niet is afgebrand is dat erg bijzonder, want het is de hotspot van alle gedenkwaardige en wilde momenten. Jullie huis is DE feestlocatie.
Weegschaal: Dit sterrenbeeld staat recht tegenover de Ram, maar dat kan ook goed uitpakken. Het lijkt erop dat je opleeft en vrolijk maakt. Je schoonmaakwerk word ook gewaardeerd.

Trek niet in met…

Maagd: Er wordt veel geoordeeld en kritiek gegeven over jouw ‘gedurfde ideeën’. Dat maakt je humeurig en verdedigend.

Stier

Leef samen met…

Steenbok: Jullie zijn erg beschermend over je eigendommen. Dat werkt goed in harmonie, omdat jullie ook voorzichtig zijn met andermans spullen en goed rekening houden met elkaar.
Schorpioen: Door het wederzijds verlangen naar een sensueel en luxe leven, zie je dat terug in de dagelijkse gerechten die klaar gemaakt worden in de keuken. Iedere dag is een genot, en anderen merken dat ook. Ze komen graag langs en zouden bijna betalen voor de service in jullie paradijs.
Maagd: Onopgemerkt gaan ze door het leven en gaan hoffelijk om met jouw spullen. Je merkt niet eens dat ze er zijn.

Trek niet in met…

Boogschutter: Dit sterrenbeeld gaat je behoeften aan vrede, rust en stilte verstoren door haar rommelige gedrag.

Tweeling

Leef samen met…

Waterman: Ze zijn zo rustig dat je amper last van hen hebt. Daardoor voelt het alsof je het huis voor jezelf hebt.
Boogschutter: Ze zijn net zo grappig als jij. Als je 24/7 entertainment en opwinding wil in je huis, dan moet je een Boogschutter bij je in laten trekken. Dat wordt gegarandeerd een succes.
Weegschaal: Ze gaan voor je zorgen wanneer je je niet goed voelt. Met een Weegschaal in huis is het net alsof je weer bij je ouders woont. Alles wordt voor je gedaan uit liefde, awww.

Trek niet in met…

Kreeft: Je weet hoe allergisch je bent voor een persoon die de behoeften heeft haar gevoelens altijd en overal wil delen. Vermijden is de beste optie.

Kreeft

Leef samen met…

Vissen: Jullie zijn allebei zo dromerig en creatief dat de plek er geweldig gaat uitzien. Jullie houden allebei van paranormale dingen en praten over je diepste emoties.
Steenbok: Dit sterrenbeeld gaat ervoor zorgen dat jij op de grond blijft staan. Daar heb je namelijk soms nog moeite mee. Rekeningen betalen, tv-abonnementen verlengen en het vuilnis buiten zetten… Nu lukt het wel.
Maagd Ze zijn bereid om naar je te luisteren, wat soms het enige is wat je nodig hebt. Ze zijn ook gevoelig genoeg om te kunnen weten wanneer ze subtiel advies willen geven, en wanneer ze even niets moeten zeggen.

Trek niet in met…

Tweeling: Ze gaan je uitlachen, kleineren, je eten stelen (ja, echt) en te luid zijn. Het is dus geen goed idee om met dit sterrenbeeld samen te leven.

Leeuw

Leef samen met…

Kreeft: Omdat je van een publiek houdt dat jou bewonderd, kan een Kreeft erg goed in je leven passen. Het is net alsof je jouw nummer 1 fan hebt laten in trekken. Erg leuk, totdat het raar wordt (en geloof me, dat gaat gebeuren).
Boogschutter: Ze zijn net zo energiek, avontuurlijk en extravert als jij. Wanneer jullie je krachten bundelen, gaat populariteit heersen en kan de Boogschutter de beste wingwoman zijn die er bestaat.
Waterman: Hun koele, afstandelijke en analytische persoonlijkheid intrigeert je. Samenspannen over echte misdaadrama’s gaat een nachtelijke gebeurtenis zijn. Jullie kunnen erg veel leren van elkaar.

Trek niet in met…

Schorpioen: Hun zelfverzekerde (arrogante) persona gaat je je leven op allerlei verkeerde manieren moeilijk maken. Je kan haar niet imponeren.

Maagd

Leef samen met…

Steenbok: Samen kunnen jullie zorgen dat alles geregeld is en op rolletjes loopt. De facturen zijn up-to-date en liggen allemaal geplastificeerd op tafel. Niets houd jullie meer tegen van een gestructureerd leven.
Maagd: Jullie gaan het kritische van elkaar accepteren, door jullie gelijke sterrenbeeld. Jullie weten van elkaar dat hard zijn voor jezelf een karaktereigenschap is, en storen elkaar niet aan kritische post-its die achtergelaten worden. Jullie hebben nou eenmaal normen, so be it.
Vissen: Jouw aard is geneigd om uit alles het beste te halen, ook uit jezelf dus. Wanneer dit sterrenbeeld bij jou gaat intrekken ga je merken dat je meer gaat genieten van het leven, en leeft met de dag.

Trek niet in met…

Leeuw: De rotzooi, Oh god, de rotzooi.

Weegschaal

Leef samen met…

Ram: Omdat jullie precies het tegenovergestelde zijn, vullen jullie elkaar mooi aan. Het leven gaat alles behalve saai zijn en er kunnen nieuwe perspectieve worden gevormd.
Stier: Je houdt van harmonie, schoonheid en serene, elegante omgevingen. Dat doen Stieren ook. Samen kun je jullie huis van grote luxe, comfort en gelukzaligheid vullen.
Tweeling: Jij houd van praten, en zij houden ook van praten. De. Hele. Dag. Door. Waarover? Helemaal niets. Dat is het mooie ervan.

Trek niet in met…

Maagd: Jij staat er bekend om dat je alles wilt afwegen en uitstellen. De maagd gaat je dwingen keuzes te maken, soms ook de verkeerden.

Schorpioen

Leef samen met…

Kreeft: Jullie begrijpen elkaars intensiteit, diepe emoties en behoefte aan privacy. Jullie kunnen parallel met elkaar samenleven doordat jullie allebei watertekens zijn, maar gaan elkaar niet in de weg zitten.
Weegschaal: Ze willen alles plezierig en luxueus maken en jij bent een wezen dat van je huiscomfort houdt. Ze zijn ook ongelooflijk diplomatiek, zo kunnen ze je op de juiste manier benaderen.
Tweeling: Jullie zijn ware ‘partners in crime’. Allebei super slim en houdt ervan om de problemen van anderen te observeren. Jullie delen extreme en ongepaste commentaren en vormen samen een hilarisch duo.

Trek niet in met…

Ram: Elke dag kan er een drama-scène opgevoerd worden, alsof jullie in een soapserie zijn beland.

Boogschutter

Leef samen met…

Leeuw: het leven met een Leeuw is een heftig bestaan. Zorg ervoor dat je een verzekering hebt, want deze dosis drama gaat nog heftig worden.
Boogschutter: Het is voor jou soms moeilijk om je tong in bedwang te houden. Wonen met een Boogschutter betekent dat je het nooit hoeft te doen, je kunt allebei zeggen wat er in je op komt, en niemand gaat er last van hebben.
Tweeling: Jij bent van de feestjes, en zij ook. Je vindt het leuk om je vrienden en geliefden bij elkaar te brengen en nergens aan vast te zitten. Twee freewheelers freewheelen door het leven.

Trek niet in met…

Vissen: Ze gaan je bij alles aan je woord houden en willen overal naartoe gaan. Leuk in het begin, maar dat word al snel irritant na een paar weken.

Steenbok

Leef samen met…

Kreeft: Het is je totaal tegenovergestelde teken, maar op een rare manier houd je ervan om tijd met ze door te brengen. Ze hebben iets wat jij niet hebt, en omgekeerd geld hetzelfde.
Maagd: Ze waarderen je behoefte aan netheid en orde. De klokken slaan allemaal om precies dezelfde tijd, tot op de seconden. Dit is een taak die je kunt delen en waarvan je kunt genieten.
Weegschaal: Je haat het om gepest of geplaagd te worden, en de Weegschaal zal hierin hetzelfde staan. Ze zijn het meest diplomatieke en charmante sterrenbeeld.

Trek niet in met…

Boogschutter: Een wezen van plezier en spontaniteit (chaos). Ze kunnen op je allerlaatste energie meeleven.

Waterman

Leef samen met…

Tweeling: Omdat ze overal (zo goed als) alles vanaf weten, gaan ze je interesse en nieuwsgierigheid een nieuw leven in blazen.
Leeuw: Soms is het goed om los te komen uit je hoofd en te genieten van de fysieke wereld. De leeuw is een echte voorstander van een leuke tijd hebben en gaat ervoor zorgen dat je weekendagenda dramatisch oploopt.
Maagd: Door jouw dromerigheid kan je weleens dingen vergeten, zoals rekeningen en schoonmaken. Maagd kan er gelukkig voor zorgen dat dit wel aan de orde komt, zodat jij naar de sterren kan staren.

Trek niet in met…

Kreeft: Ze hebben veel emoties die discussie opwekken. Altijd. Met andere woorden, een hel.

Vissen

Leef samen met…

Kreeft: Ze snappen je op elk niveau en kunnen goed praten over emoties. Een grote therapie sessie dus.
vissen: Je gelijke gaat je gemoedstoestand begrijpen en zich erop aanpassen. Als twee vissen in een schaal creëer je een kalm, rustig zwembad om elkaar vreedzaam te omcirkelen.
Weegschaal: Een tactvolle en charmant sterrenbeeld die gaat genieten van fantasierijken ideeën, voor bijvoorbeeld huisverbetering. Weegschaal zal creativiteit aanmoedigen en dat doet je goed.

Trek niet in met…

Tweeling: Reageert niet goed op tranen. Verlaat het huis urenlang tot ze denken dat je klaar bent.

Lees ook: Dit zegt je sterrenbeeld over je ideale tatoeage

Reageer op artikel:
Op zoek naar een huisgenoot? Dit is jouw perfecte match op basis van je sterrenbeeld
Sluiten