Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 7 okt 2020

Holy shit! Er komt een nieuwe datingapp waar je matcht met een partner op basis van je poep

Prins(es) op het witte paard nog niet gevonden? Kijk dan nog even goed om je heen. Op de witte porseleinen pot om precies te zijn. Er wordt in de komende maanden een nieuwe app gelanceerd – Cheek2Cheek – waarbij je je ideale partner kan vinden op basis van je poep en alles wat daarbij komt kijken. Holy shit.

Er bestaan al een aantal vrij niche datingapps (vooral in de Verenigde Staten) maar dit is wel een heel nieuw level van de ware vinden. Bij bidet maker Tushy hebben ze een gat in de markt gevonden (in jouw gat) op basis waarvan jij je ideale partner zou moeten kunnen vinden.

De ideale partner vinden op basis van je poep

Vanaf nu mag je wel wat vaker achterom kijken in de pot als je net voor nummertje twee naar de wc bent geweest. Je poep zegt namelijk meer over je dan je tot nu toe dacht. Je kan er zelfs de ideale partner mee vinden. Dan moet je wel eerst even een fotootje uploaden in Cheek2Cheek zodat jouw potentiële match deze in al haar pracht en praal kan bekijken.

De app gaat er in principe hetzelfde uitzien als alle andere bekende datingapps, echter draait het bij Cheek2Cheek ook om je poepgewoonten. Ben jij een propper of vouwer? Check jij altijd het nieuws op de plee of ben je een snelheidsduivel die standaard voor de drop & flush techniek gaat? Geef antwoord op deze vragen en wie weet zit jij volgend jaar met Kerstmis niet meer alleen aan de familietafel.

Cheek2Cheek

Je kunt in deze gloednieuwe datingapp zelfs foto’s van je drollen uploaden. Er kan hierdoor worden gematcht op basis van je drollies. Je kunt zelfs gezondheidsproblemen in and around de anus delen en een match vinden die hier ook last van heeft. Wie weet hebben jullie nog wel goede tips voor elkaar tijdens de eerste date. Altijd handig.

Zie je wel! Als je vriendje en jij over poepen praten zijn jullie pas écht gelukkig samen

Geloof je het nog steeds niet? Het verhaal wordt namelijk nog sterker. De makers van deze app zijn zo overtuigd van hun idee dat ze stellen die hier de ideale partner vinden 20.000 dollar betalen voor hun bruiloft. Daar kun je absoluut een mooie trouwlocatie met een nog mooiere toiletruimte voor afhuren.

Interesse gewekt? Je moet nog even geduld hebben. In de komende maanden zal de nieuwe app worden gelanceerd en is hierna beschikbaar voor Apple en Samsung apparaten.

Psst, wil je dit artikel nog eens teruglezen? Sla hem dan op met Pinterest.

Forbes

Reageer op artikel:
Holy shit! Er komt een nieuwe datingapp waar je matcht met een partner op basis van je poep
Sluiten