Renée
Renée | LinkedIn Life 17 mei 2019

Waarom meisjes die ieder weekend dronken zijn succesvol worden

Doe jij het liefst ieder weekend standaard het licht uit? Grote kans dat je tot de groep meiden behoort die elk weekend dronken is. Maar schaam je niet, je hebt nu juist een grotere kans om succesvoller te worden in het leven.

Dronken meisjes hebben namelijk karaktereigenschappen die in het werkende leven goed van pas komen. Beautify zou Beautify niet zijn als we deze heerlijke eigenschappen niet even uitlichten.

Waarom meisjes die ieder weekend dronken zijn succesvol worden

Je bent niet altijd even trots op je feestgedrag, maar echt, maak je geen zorgen. Deze eigenschappen mag je mooi op je cv zetten:

Neem dit artikel uiteraard met een korrel zout. Geniet, maar drink met mate.

1. Je spreekt een uitstekend woordje over de grens

Wist je al dat je net even wat makkelijker een andere taal spreekt als je een bakkie op hebt? Noem één baan waarbij een woordje over de grens spreken niet van pas komt… precies. Die kun je mooi in je stak steken.

2. Je bent sociaal

Drinken doe je het liefst met je vriendinnen of collega’s en je ziet het echt als een sociale gelegenheid. Handig dat je er nu alvast op traint, want een werkgever is niet per se op zoek naar een intense zak hooi. Met jou is het niet alleen hard werken geblazen, maar ook gezellig.

Lees ook: Ben je snel dronken? Dan ben je de gezelligste vriendin uit je groep

3. Je bent heel creatief

De beste ideeën komen vaak tot je als je al een wijntje op hebt. Omdat je dat ieder weekend doet ben je iedere keer onwijs creatief en creativiteit wordt later in je leven zeker beloond.

4. Je geeft goede adviezen

Hoe vaak beland je in een serieus gesprek als je gedronken hebt? Precies, iedere keer. Je bent een master in goede adviezen geven en wie weet krijg je later ook wel een adviserende rol.

5. Je hebt doorzettingsvermogen

Je laat je niet door één shotje aan de kant schuiven. Nope, je hebt doorzettingsvermogen en laat je vriendinnen niet hangen, dus je laat het hier niet bij en neemt er later nog eentje. Samen uit, samen… dronken?

6. Je weet jezelf altijd te herpakken

De inkakker komt vroeg of laat, maar je vriendinnen zijn misschien nog niet van plan om te stoppen. Dan weet jij je te herpakken en dat is pas een goede eigenschap.

Lees ook: Aha: Dit is waarom je accent heftiger wordt als je dronken bent

7. Je staat open voor uitdagingen

Een nieuw drankje uitproberen? Geen probleem, jij staat open voor nieuwe dingen. Uitdagingen ga je niet uit de weg en dat is zeker iets wat je tijdens je sollicitatie kunt gebruiken. Hoewel je liever niet een ‘nieuw drankje uitproberen’ als voorbeeld wil noemen.

Reageer op artikel:
Waarom meisjes die ieder weekend dronken zijn succesvol worden
Sluiten