Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 dec 2017

Hungry tigers: Je kunt iedere dag een kerstdiner eten zonder ervoor te betalen

Eten en er niet voor hoeven te betalen. Normaal gesproken is dit iets wat alleen in onze dromen kan, maar het kan blijkbaar ook in the real world. En het eten? Dat is geen snelle hap van een of andere fastfoodketen maar een overheerlijk diner in kerststijl. Tell me more, tell me more.

En wat we jullie gaan vertellen, is ook nog eens serieus een vacature. Je kunt ervoor solliciteren. Wow dit is waar we ons hele leven op hebben gewacht.

Een kerstdiner waar je geen geld voor betaald

Ben je de ultieme Kerstmis-fan? Dan is Toby Carvery op zoek naar jou.

Toby Carvery is een bekend restaurant in Engeland en is zoek naar mensen die iedere dag een kerstdiner willen eten. Zonder ervoor te betalen, want de mensen van de toko willen het perfecte kerstdiner samenstellen voor de feestdagen. Met jouw hulp. Je krijgt er geen geld voor, maar je mag wel tot 31 december gratis eten in deze restaurants.

Deze vacature is jou natuurlijk op het lijf geschreven. Wees er wel snel bij want je kunt nog maar reageren tot en met zaterdag 9 december 11.59 uur. En alles wat je hoeft te doen, is in 25 woorden vertellen waarom jij de geschikte kandidaat bent. Kort maar krachtig.

Waar wacht je nog op? Op naar overheerlijk en gratis eten.

En nog meer geld verdienen deze kerst: Je kunt 4500 euro betaald krijgen met kerstversiering ophangen

Reageer op artikel:
Hungry tigers: Je kunt iedere dag een kerstdiner eten zonder ervoor te betalen
Sluiten