Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 december 2017

Deze Iejoor-deken van Primark is alles wat je met dit winterse weer wil

Waar zouden we toch zijn zonder de Primark? Of beter gezegd; hoe zouden we de winter doorkomen zonder de warme musthaves van de goedkope winkelketen? Naast sloffen voor unicorn- en kattenliefhebbers, ben je bij Primark ook aan het goede adres als je op zoek bent naar een deken die warm, praktisch èn schattig tegelijk is.

Je bent net helemaal opgerold in een deken en bent eindelijk gestopt met rillen. En dan bedenk je dat je toe bent aan een kopje thee of je begint honger te krijgen. Helemaal uitrollen en de hele opwarmsessie maar opnieuw beginnen? Met dit Iejoor-deken zeker niet.

Deze Iejoor-deken is warm, schattig en praktisch

Primark weet wat we willen. En dat is een deken waar we het warm van krijgen, die we niet helemaal van ons af hoeven te slaan als we een kopje thee willen drinken en eentje waar we ook nog eens de schattigheidsprijs mee zouden winnen.

Als die wedstrijd zou bestaan. En deze Iejoor-deken voldoet aan dit allemaal. De schattige ezel die we allemaal kennen van Winnie the Pooh ligt bij de Primark in dekenvorm en is alles wat we vandaag nodig hebben.

De deken kost je nog geen 20 euro. Dat heb je er vast wel voor over om deze dag door te komen. Of deze maand, want vandaag is vast niet de laatste dag dat we onszelf warm moeten houden. Zitten we uiteraard niet op te wachten, maar met deze deken wordt het wel een stukje aangenamer.

Deze dekens heb je ook bij de Primark: Cute! Primark heeft fijne warme Disney dekens mét capuchon

Primark

Reageer op artikel:
Deze Iejoor-deken van Primark is alles wat je met dit winterse weer wil
Sluiten