Slapen onder de sterren? Deze iglo op Airbnb in Finland mag dan echt niet ontbreken op jouw bucketlist

Wil je een keer wat anders dan een stedentrip naar bijvoorbeeld Rome of Barcelona? Dan hebben wij de perfecte bestemming gevonden waar jij zeker weten wil verblijven. Je kan namelijk overnachten in een iglo in Finland.

Slapen onder de sterren en het Noorderlicht zien klinkt toch té perfect voor woorden? Het kan nu. Airbnb biedt namelijk een iglo aan en hier wil je echt een keer overnachten.

Iglo in Finland

Op Airbnb kun je nu één van de zes iglo’s huren die zich bevinden in Pelkosenniemi, Finland. Deze iglo’s hebben maar één slaapkamer en zijn zo romantisch om samen met je lover te verblijven.

De iglo’s maken deel uit van een familiebedrijf die in de buurt een paardenboerderij heeft. Deze iglo’s zijn ideaal voor degenen die even willen verdwalen in de wildernis en willen genieten van de rust.

In deze iglo is geen wc of douche te vinden. Geen paniek. Je kan namelijk gewoon bij de boerderij van de gastheer gebruik maken hiervan. Hier vind je ook gelijk de keuken en de woonkamer die je dan wel weer deelt de andere huurders.

Je komst goed voorbereiden

Het is natuurlijk een iglo en dat betekent dat het binnen niet heel warm is. Deze Airbnb is daarom geschikt voor mensen die goed voorbereid zijn op hun komst. Je krijgt bij je bezoek wel een slaapzak, maar het is nog een slim idee om thermokleding, een warme muts, sokken en handschoenen aan te trekken.

Bezoek voor je aankomst ook nog even de supermarkt voor de belangrijkste spullen, want de dichtstbijzijnde ligt op tien kilometer afstand van de iglo’s. Het ontbijt is bij je verblijf inbegrepen, maar ‘s avonds heb je misschien nog wel zin in een snackje. Je zit op een plek waar verder geen mensen wonen. Dit betekent daarom dat je in het donker ook echt helemaal niets ziet. Het is daarom verstandig om een zaklamp mee te nemen.

Geniet van de sterren en als je jouw bezoek op het goede moment hebt gepland, heb jij misschien wel het geluk dat je het Noorderlicht kunt zien.

All of our 5 snow igloos are now built. Welcome to spend unforgettable night in one of them❄❄❄ 📷@v.koss.photo . . #luckyranchpyha #luckyranchigloos #snowigloo #igloo #arcticexperience #sleeplikeababy #lapland #visitpyhalapland #visitluosto #visitarcticnorth #visitrovaniemi #pyhamagic #visitlapland #visitfinland @visitpyhalapland @visitarcticnorth @visitrovaniemi @visitkemijarvi

135 Likes, 1 Comments – LuckyRanchPyhä (@luckyranchpyha) on Instagram: “All of our 5 snow igloos are now built. Welcome to spend unforgettable night in one of them❄❄❄…”

Arctic fox (or is it our dog Tanka) in one of our snow igloos 📷 @v.koss.photo . . #snowigloo #luckyranchpyha #arcticexperience #arcticanimals #arcticfox #visitarcticnorth #visitpyhalapland #visitluosto #visitrovaniemi #pyhamagic #pyhaskiresort #pyhaluostonationalpark #visitfinland #visitkemijärvi @visitarcticnorth @visitpyhalapland @visitrovaniemi @visitkemijarvi @visitluosto

138 Likes, 1 Comments – LuckyRanchPyhä (@luckyranchpyha) on Instagram: “Arctic fox (or is it our dog Tanka) in one of our snow igloos 📷 @v.koss.photo . . #snowigloo…”

Meer over reizen:

Reageer op artikel:
Slapen onder de sterren? Deze iglo op Airbnb in Finland mag dan echt niet ontbreken op jouw bucketlist
Sluiten