Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 30 sep 2020

Yum! FEBO en De Ruijter introduceren IJs-co met pure chocoladehagel

Febo-liefhebbers én choco-liefhebbers opgelet: FEBO en het welbekende ‘hagelslagmerk’ De Ruijter slaan de handen in een. Samen komen ze met wel iets heel leuks en lekkers op de markt. Het lijkt misschien gek dat het chocolademerk samenwerkt met de snackbar-keten, maar niets is minder waar. Samen introduceren ze de IJs-co mét pure chocoladehagel.

Ruiters opgelet: er staat jullie een hele leuke verrassing te wachten..

IJs-co met pure chocoladehagel

We horen je al denken ‘hagelslag eet je toch alleen op brood?!’ Mooi niet. Daar denken FEBO en De Ruijter heel anders over. Sterker nog, ze lanceren het beste van twee werelden: écht roomijs van FEBO met pure chocoladehagelslag van De Ruijter (love it). Dit moet hemels zijn.

Samenwerking

En het leuke is: Anky van Grunsven werkte mee aan de introductie van deze TE lekkere ijs-combinatie met Royale Chocolade Hagel Extra Puur (OMG). Nu vraag je je vast af: vanaf wanneer is dit overheerlijke ijsje verkrijgbaar? Well, we can tell you.

Wanneer verkrijgbaar?

De IJs-co is al sinds gisteren verkrijgbaar. Trommel je vriendinnen dus maar snel op, en ga deze week nog je nieuwe favo ijsje scoren.

Het ijsje is niet alleen verkrijgbaar bij de FEBO Drive’s en in de reguliere FEBO-vestigingen, maar ook te bestellen via Deliveroo, Thuisbezorgd of Ubereats.

En het allerleukste is: iedereen die net als Anky te paard door FEBO Drive gaat, krijgt de IJs-co helemaal gratis. Dus ruiters, waar wacht je nog op? Hop je paard op, en in galop naar de dichtstbijzijnde FEBO.

IJSCO Hagelslag – FEBO & DE RUIJTER from Natwerk on Vimeo.

De Ruijter en FEBO

“Dit is voor ons het ultieme bewijs dat hagelslag écht op veel meer lekker is dan alleen brood. De samenwerking tussen De Ruijter en FEBO gaat om passie voor tradities en liefde voor het vak. We zijn meer dan een broodbelegmerk. Het merk draait om tradities – van klein tot groot.” aldus de Brandmanager van De Ruijter.

De directeur van FEBO vult hierop aan: “Als familiebedrijf houden we van traditie. Ons verse roomijs wordt nog altijd gemaakt volgens het recept van mijn opa, oprichter Johan de Borst. In combinatie met dé hagelslag van Nederland smaakt dit niet alleen nóg lekkerder, het smaakt ook naar meer!”

Lees ook: Chocoladeliefhebbers opgelet: er is een heuse Toblerone Lava Cake gespot

Reageer op artikel:
Yum! FEBO en De Ruijter introduceren IJs-co met pure chocoladehagel
Sluiten